Adevarul despre salariile de la Dinamo si motivul pentru care "Nistor i-a innebunit pe tineri". Cati bani ia mijlocasul si ce contracte au ceilalti jucatori

Adevarul despre salariile de la Dinamo si motivul pentru care "Nistor i-a innebunit pe tineri". Cati bani ia mijlocasul si ce contracte au ceilalti jucatori

Dan Nistor conduce topul salariilor de la Dinamo. Chiar si asa, el este nemultumit si ar fi vrut sa plece la FCSB pe un contract mai bun, spune Florin Bratu.

Florin Bratu l-a acuzat pe Dan Nistor ca "i-a innebunit pe tinerii din echipa, pentru ca de o luna vorbeste numai despre bani". Potrivit antrenorului, mijlocasul a vrut sa plece la FCSB pe 100.000 de euro la semnatura plus 15.000 euro lunar. Blocarea transferului l-a dezamagit pe Nistor, care de atunci a jucat tot mai slab.

Telekom Sport scrie ca Nistor este dinamovistul cu cel mai mare salariu, in timp majoritatea tinerilor incaseaza intre 10 si 20% din venitul sau.

"A spus ca pentru el este o oportunitate imensa sa castige 15.000 pe luna si 100.000 la semnatura.

Din momentul acela, a fost foarte greu, pentru ca zi de zi el a fost suparat ca nu a plecat, zi de zi vorbeste numai de zeci de mii de euro, de case, de vile, de piscine, cu niste jucatori pe langa el gen Moldoveanu, Ricardo Grigore, Sorescu, Popa, care castiga cateva mii de euro. Le spala creierii acestor baieti. La un moment dat se cred si ei nedreptatiti", a declarat Bratu.

Topul salariilor la Dinamo

Potrivit Telekom, Nistor e cel mai bine platit dinamovist, alaturi de un alt veteran, Jaime Penedo. Cei doi incaseaza cate 10.000 euro lunar.

In schimb, Mihai Popescu, Vlad Olteanu, Deian Sorescu si Daniel Popa incaseaza cate 2.000 euro pe luna.

Mutiu, Esanu, Ciobotariu, Neicutescu, Tircoveanu, Grigore si Moldoveanu primesc cate 1.000 euro lunar.

Fostul director general Ionel Danciulescu avea un salariu de 1.500 euro pe luna.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 mai. 953 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies