CFR Cluj Dan Petrescu Nelutu Varga Superliga

Dan Petrescu a uitat tot? Ce a spus antrenorul despre relația sa cu Neluțu Varga

Dan Petrescu și Neluțu Varga au fost protagoniști într-un conflict pe baza rezultatelor slabe ale CFR-ului, însă lucrurile s-au mai liniștit cu timpul.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 13:15
Data actualizarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 13:13

Iar acum, Dan Petrescu a revenit cu o declarație cel puțin surprinzătoare. Având în vedere că Neluțu Varga a avut câteva reacții vehemente, antrenorul pare că a uitat totul și a vorbit despre relația sa "excelentă" cu patronul lui CFR Cluj.

Dan Petrescu: „E ceva unic ce a făcut patronul clubului”

„Dacă nu vom fi în relaţii bune, nu vom mai fi aici, e simplu. În momentul ăsta, daca sunt aici, mai are rost să ne gândim ce a fost?

Eu cu patronul lui CFR de 5 ani am avut o relaţie excelentă. E ceva unic ce a făcut patronul clubului, el a făcut ce a făcut şi a câştigat 5 campionate.

Relaţia mea cu el, personală, a fost tot timpul excelentă. În fotbal nu cred că există relaţie aşa de bună cum am avut-o eu cu domnul Varga. N-am avut în lume aşa relaţie, în antrenorat.”, au fost cuvintele lui Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare partidei cu Petrolul Ploiești.

Declarațiile lui Neluțu Varga

„Echipa joacă foarte urât, a pierdut cu echipe foarte slabe. Mă așteptam ca în Conference League să facă niște puncte până acum. Să vină să-mi explice situația reală, care este problema echipei de nu joacă la nivelul așteptărilor. Să nu vină să-mi povestească numai că el a jucat, dar arbitrii l-au furat. Asta e o vrăjeală! Eu nu mai admit asemenea prostii!

Eu nu l-am dat afară, nici nu m-am gândit la asta. Va fi o discuție decentă. Nu e cazul de divorț. Nu pot să vă spun așa, pentru că nu am făcut un calcul la virgulă, dar cert e că nu și-a acoperit bugetul. Deocamdată sunt pe minus, pe minus cu zeci de milioane. Nu cu un milion, două. El nu mi-a făcut nicio bucurie! Mai mult de faptul că a luat titlul și atât. La noi și când luam titlul era pagubă. Dacă dorește să plece, să renunțe la clauza pe care o are. Aștept campionatul și accederea în primăvara europeană!”, a declarat Neluțu Varga pentru PRO TV. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies