Rapid Adrian Porumboiu Cristi Sapunaru Superliga Superliga

"Mai bine îl felicitai" Adrian Porumboiu, tranșant cu privire la sancțiunea lui Cristi Săpunaru

Adrian Porumboiu a comentat sancțiunea primită de Cristi Săpunaru.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 12:47
Data actualizarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 12:45

Cristi Săpunaru a primit o amendă de 9.400RON și o singură etapă suspendare, după incidentele de la vestiare, în urma fluierului final al arbitrului, de la meciul FCU Craiova - Rapid București, încheiat 1-0 pentru olteni.

Adrian Porumboiu, fost finanțator al echipei FC Vaslui, a vorbit despre sancțiunea primită de Cristi Săpunaru, evidențiind faptul că o etapă este insuficientă pentru a-l "pedepsi" pe jucătorul giuleștenilor.

Porumboiu: „Mai bine n-o dai și îl feliciți”

„E neîndoielnic că sacțiunea de o etapă e… Mai bine n-o dai și îl feliciți. Mi-e simpatic Săpunaru, chiar îl admir. Îmi place echipa Rapid, de Mutu, acum și noul patron, e o atmosferă bună. Una-i una, alta-i alta. Ce a făcut el nu se încadrează la o etapă, trebuie să se calmeze, zici că ieșise din cușca de lupte.

Dacă vorbim de comisii, vorbim de cel care a adus binecuvântarea dreptății în fotbalul românesc, președintele ăsta căruia i-am uitat numele nu de bătrânețe, el e la comisii acolo într-o veselie, comisiile nu fac altceva dintotdeauna decât să execute comenzile șefilor lor.

Comparativ cu ce se întâmplă acum, măcar Mircea Sandu știa, iar dacă făcea o șmecherie, o făcea ca lumea, dar era și pe locul 5 România în Campionatul Mondial, erau și alți fotbaliști, era și altă organizare. Omul a fost fotbalist, economist. Acum se fac așa mai cu perdea, la nivel de corporatiști, discutăm altfel.

De Mihai Stoichiță n-am să scot un cuvânt. Îl înjură toată lumea, să-l înjur și eu?”, au fost cuvintele lui Adrian Porumboiu, potrivit sptfm.ro.

  • Cristi Săpunaru și-a executat deja pedeapsa. Rapid a jucat cu CS Afumați în Cupa României și a învins cu 3-0

Pentru giuleșteni, urmează meciul cu Chindia Târgoviște de luni, 3 octombrie, de la ora 21:00. Rapidul se află pe a doua poziție în campionat, fiind la egalitate de puncte cu Farul Constanța (24p).

Modifică setările cookies