Liga 1

Dan Petrescu a cerut și a primit! Jucătorul care se întoarce la CFR Cluj: "Va merge în cantonament"

CFR Cluj va pleca miercuri în cantonamentul din Spania, iar Dan Petrescu va avea la dispoziție un nou jucător pentru partea secundă a campionatului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 19:47
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 19:48

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a confirmat că mijlocașul Cătălin Itu (22 de ani) și-a încheiat prematur împrumutul și va reveni la CFR Cluj încă din această iarnă.

Cătălin Itu revine la CFR Cluj

Itu fusese împrumutat de CFR Cluj la Dinamo pentru un sezon, în vara anului trecut, iar la formația bucureșteană a strâns 15 meciuri și o pasă decisivă. Totuși, forma slabă traversată de "câini", dar și dorința lui Dan Petrescu de a-l readuce pe mijlocaș i-au determinat pe conducătorii lui CFR Cluj să se folosească de clauza prin care pot încheia oricând împrumutul jucătorului.

"Da, se întoarce la CFR Cluj. Nu e o veste bună. În ultima perioadă a jucat, dar a suferit din anumite motive legate de Dinamo și și-a dorit să plece. Mie mi-ar fi plăcut să rămână. L-au vrut cei de la CFR Cluj și va merge în cantonament cu ei. Așa era făcut contractul, să îl poată chema oricând. Dacă nu, nu ni l-ar fi cedat", a spus Iuliu Mureșan, la Digisport.

Cătălin Itu joacă la prima echipă a lui CFR Cluj din 2019, iar până în prezent a strâns 66 de meciuri, 7 goluri, trei titluri de campion și o Supercupă a României.

  • 850.000 de euro este cota de piață a lui Itu, conform transfermarkt.com

Lotul antrenat de Dan Petrescu se va reuni miercuri pentru partea a doua a sezonului competiţional şi va pleca în aceeaşi zi în Spania, în localitatea Oliva Nova.

CFR va juca primul de verificare în data de 11 ianuarie, cu formaţia elveţiană Sankt Gallen, la Benidorm, pe 13 ianuarie e programat jocul amical cu altă formaţie din Ţara Cantoanelor, FC Lugano, la Oliva Nova, iar ultimul meci de pregătire va avea loc pe 15 ianuarie, cu campioana Ungariei, Ferencvaros TC, la Oliva Nova.

Modifică setările cookies