"Dan Alexa e primul pe care il propun. E cel mai bun antrenor!" De ce crede Ana Maria Prodan ca va fi primit bine la Dinamo

Ana Maria Prodan crede ca Dan Alexa este cel mai potrivit antrenor pentru Dinamo, in cazul in care Ionut Negoita va decide sa-l schimbe pe Bratu

Florin Bratu are zilele numarate la Dinamo, iar orice pas gresit ii poate fi fatal. Daca nu castiga meciul din aceasta seara cu Poli Iasi, Bratu ar putea fi demis.

Impresarul Ana Maria Prodan spune ca antrenorul pe care l-ar propune, in cazul in care Negoita i-ar cere parerea, este Dan Alexa.

E convinsa ca Alexa ar fi primit bine de suporterii dinamovisti, in ciuda conflictelor din trecut.

"Nici eu, nici Negoita nu am avut niciodata ura, sau alte sentimente de genul asta. Si cand am avut discutiile pe care le-am avut, cand ne-am intalnit prin oras ne-am salutat."

"Despre Dan Alexa, eu am spus intotdeauna ca este cel mai bun antrenor al generatiei tinere."

"Bratu, de asemenea, este un antrenor foarte bun al generatiei sale. Dar nu s-a discutat niciodata despre inlocuirea lui Bratu."

"Este clar ca daca cineva va avea vreodata nevoie de antrenor, primul pe care il voi propune este Dan Alexa. Cred enorm in el."

"Fanii lui Dinamo sunt aparte, e greu sa gestionezi o relatie cu ei. Dar eu cred ca orice fan isi doreste binele echipei. Cu Dan Alexa, cu Bratu, cu domnul Negoita, cu oricine. Este vorba aia, te faci frate cu dracu' sa treci puntea", a spus Ana Maria Prodan la Ora exacta in sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

A început şedinţa în care este citită moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, în Parlament
BRAT
Modifică setările cookies