"Daca nu ai valoare de FCSB, te antrenezi in parc!" Gigi Becali anunta REVOLUTIA la echipa! Ce l-a deranjat pe patronul ros-albastrilor si ce masuri va lua! Anuntul momentului

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Ianuarie 2020, 14:49
Data actualizarii: Marti 14 Ianuarie 2020, 14:53

Gigi Becali a vorbit despre situatia de la FCSB.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit in exclusivitate la Ora exacta in sport, la Pro X, despre situatia de la FCSB. Acesta a spus ca nu le va mai face contracte pe o perioada lunga jucatorilor care vor veni la echipa. Totodata acesta a stabilit si criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca atat jucatorii actuali din lot cat si cei care vor mai veni.

"Lucrurile le spun transparent. O spun dreptatea si adevarul. Nu mai intri in vederile antrenorului. In interesul meu l-am cerut pe Manea. Popica m-a sunat, la el e altceva. Mi-a zis. Nea Gigi vreau sa merg si eu cu echipa. Nu vreau sa plec de la FCSB, la Voluntari, la Chindia. La FCSB o sa fie o perioada de tristete. Nu o sa mai fie concesii. Nu ai valoare de Steaua, te duci si te antrenezi singur, iti dau banii si te antrenezi singur.

Daca nu ai valoare, nu te duci cu echipa. Acum de exemplu se dau teste. 3 antrenamente pe zi, sa vedem cine rezista, la mine forta si viteza, puterea si barbatia conteaza. Viteza si barbatia, acolo se vede cel mai bine. Cand ajungi la FCSB acolo se vede barbatia. Viteza si forta le poti masura, dar alea sunt direct proportionale cu aerul. E greu la FCSB, e foarte greu", a spus Gigi Becali, la Pro X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!