Joi 13 Septembrie 2018, 11:19

"Daca intru pe teren acum la 90kg, tot joc mai bine ca Baptista!" Transferul vedeta al CFR-ului, facut PRAF! Cine a spus acest lucru

In weekend se da prima lupta pentru titlu din acest sezon intre CFR Cluj si FCSB.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, Vasile Miriuta, a criticat dur strategia campioanei Romaniei. Cu toate astea, Miriuta pariaza tot pe CFR in lupta pentru titlu in acest sezon.

"Ce sa mai spun? Baptista, ce sa mai spun, a fost un jucator extraordinar. L-am vazut acum in 2 jocuri cand a intrat, daca intru eu acum la 90 de kilograme, nu cred ca se misca Baptista mai bine ca mine. Fara sa-l supar, a fost un mare jucator insa fiecaruia ii vine randul.

A fost o lovitura de imagine a sefilor de acolo. Sa aduca lumea la stadion cu intrarea in grupele Europa League. Nu s-a intamplat acest lucru, din pacate. Baptista nu este un jucator care sa poata acum. Poate daca il pregatesti 2-3 luni, sa-l ai prin decembrie. Dar nu stiu daca mai poate acum. Parerea mea e ca a fost o greseala aducerea lui Baptista la CFR. Mai bine dai sansa unui jucator tanar de acolo si sunt vreo 6-7 acolo.

Sunt doua loturi echilibrate. Parerea mea e ca CFR arata mai bine. Au dubluri echilibrate pe posturi. Eu raman si acum cu parerea ca CFR e favorita la titlu, nu ca am antrenat acolo si ca tin cu CFR. Parerea mea e ca la lotul actual, CFR e favorita la titlu" a spus Vasile Miriuta la Pro X.Hărţile războiului din PSD. De câte voturi e nevoie este nevoie pentru a-l demite pe Dragnea