Incredibil! "Armata e de vina!" Razboiul cu CSA l-a facut pe Becali sa-l rateze pe EROUL de MILIOANE de la U21! De ce a plecat Andrei Radu de la FCSB

Eroul de la U21, portarul Andrei Radu, a fost pierdut gratis de FCSB!

Helmuth Duckadam da vina pe Armata pentru pierderea lui Radu. Duckadam spune ca Becali a fost fortat sa inchida academia dupa scandalul legat de chiria bazei din Ghencea. Radu a plecat de la Steaua la Dinamo, apoi a ajuns la Inter. Acum, Radu joaca pentru Genoa, in Serie A.

"Credeti ca antrenorii de la centrul de copii erau nebuni sa-l piarda pe Radu? Credeti ca Gigi Becali voia sa-l piarda pe acest portar? Niciodata! Armata este vinovata ca noi l-am pierdut pe acest portar. Si nu l-am pierdut doar pe acest jucator. Am pierdut o generatie intreaga de copii foarte buni. Cine raspunde acum pentru acest lucru? Nimeni! Se chinuie acum Vasi Geambazi sa faca o noua academie puternica la Berceni.

Gigi Becali a fost fortat sa plece din Ghencea, uiterior a trebuit sa inchida si academia de fotbal. Radu, dar si altii ca el nu mai aveau unde sa se antreneze, nu se puteau pregati pe un teren de beton. Au decis sa-si caute alte echipe. Gigi i-a pierdut gratis pe toti. Imi aduc aminte de Radu, desi pe atunci avea vreo 13-14 ani, era coleg cu un alt fost portar de-al nostru, Valentin Cojocaru. Stiu ca se antrenau amandoi in Ghencea la grupele noastre de juniori", a spus Duckadam pentru Fanatik.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies