"Cumparam doi atacanti si un fundas!" Transferurile anuntate de Becali la FCSB in aceasta vara
Marti 29 Mai 2018, 22:06

"Cumparam doi atacanti si un fundas!" Transferurile anuntate de Becali la FCSB in aceasta vara

Gigi Becali a dezvaluit planurile FCSB de transferuri din aceasta vara. 

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Patronul FCSB anunta cateva mutari importante in aceasta vara, dupa ratarea titlului.

Gaman ramane, dar Becali va mai cumpara un fundas central. Si doi atacanti sunt asteptati la echipa ros-albastra, in conditiile in care Alibec si Gnohere isi cauta echipe in aceasta perioada. Morutan si Qaka au semnat deja cu FCSB. 

"Mai cumparam doi atacanti si un fundas central. Cumparam sigur 3 jucatori. Asteptam raspuns de la Adam Nemec pana la 1 iunie. Abang a cazut, nu ne mai intereseaza.

Nu sunt suparat pe Valerica Gaman, Dica e putin suparat pe el, ar putea ramane. Mie mi-a trecut. Mai vorbeste lumea, poate va ramane la Steaua", a zis Gigi Becali la Digi.

Negocierile dintre Becali si Teixeira s-au impotmolit. "Am vorbit si cu Dica, si el il vrea pe Teixeira. Dar ramane sa vedem daca ne intelegem. Eu am inteles ca el vrea marire de salariu, nu micsorare", a spus Becali.

De Amorim are oferta si va parasi FCSB. "Pe De Amorim il vrea o echipa din Kazahstan. O echipa care vrea sa dea 100.000 pentru imprumut. Eu le-am zis sa dea 200.000 si sa-l cumpere definitiv", a spus finantatorul FCSB. Rezultate Evaluare Națională 2018 Edu.ro. Procentul mediilor peste 5 a scăzut față de 2017
BRAT