valeriu iftime CFR Cluj FC Botosani FCSB Valerica Gaman Superliga

Iftime, dezlănțuit în direct: "FCSB, tembeli de-a dreptul! Găman a fost la trei nunți". Cum a putut să numească stilul lui CFR Cluj

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a avut o analiză inedită după ce lupta la titlu dintre CFR Cluj și FCSB s-a încheiat cu triumful formației din Gruia.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Mai 2022, 20:06
Data actualizarii: Marti 17 Mai 2022, 20:06

Omul de afaceri spune că nu înțelege cum a fost posibil ca FCSB să facă un pas greșit contra lui FC Voluntari (2-2), în condițiile în care echipa lui Toni Petrea era la doar un pas de o finală cu titlul pe masă cu CFR Cluj.

Valeriu Iftime, analiză originală după lupta la titlu dintre CFR Cluj și FCSB

Iftime nu s-a ferit de cuvinte nici când a vorbit despre CFR Cluj. Chiar dacă apreciază performanțele lui Dan Petrescu, finanțatorul lui FC Botoșani crede că ardelenii vor avea mari probleme în competițiile europene.

Nici Valerică Găman nu a fost uitat în discursul lui Iftime. Fundașul Universității Craiova a gafat de două ori în meciul cu CFR Cluj, pierdut de olteni, scor 1-2, în urma căruia CFR Cluj a devenit matematic campioană.

"O echipă care știe să câștige. Am spus de atâtea ori - Dan Petrescu, chiar dacă nu joacă fotbal... pârțâită, trasă, un gol marcat nu contează cum, câștigă titlul cu echipa asta, care cred că o să se tăvălească în Europa, deși n-aș vrea. FCSB e o echipă spectaculoasă, dar o dată joacă un meci bun și e precuma găina babei: 'Mamă, ce buni suntem, batem tot, suntem viteji'. S-au înecat exact după vorba patronului, la mal.

Universitatea Craiova parcă a avut un fundaș central care era după trei nunți consecutive, Găman. Face fault în minutul 1, unde trebuia să primească și galben, iar la faza a doua nu știa cum să i-o dea și s-a încurcat acolo. Nu bănuiesc nimic, nu pot să spun așa ceva. Clujul știe să câștige campionate. Dan Petrescu trebuie pus la icoană și să ne rugăm la el. 

(n.r - despre FCSB) Naivi e un alint, ca să nu spun tembeli de-a dreptul. Cum să pierzi campionatul, o echipă ca asta? O echipă extraordinară", a spus Valeriu Iftime, la Digisport.

Dan Petrescu: "Am fost făcut praf tot sezonul, merit mai mult respect"

CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-1, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Elevii lui Dan Petrescu au devenit matematic campioni, înainte de ultima rundă, când o întâlnesc la Buzău pe FCSB.

"A fost cel mai greu din toate cele cinci, pentru că au fost probleme de lot, foarte mulți jucători pe care a trebuit să îi schimbăm. Multe probleme, multe scandaluri.

Am fost făcut praf tot sezonul, sunt foarte supărat. Ar trebui să merit puțin respect. Mi-am făcut datoria. M-a deranjat faptul că unii mi-au cerut demisia, că am făcut probleme, că mă plâng mereu. La sfârșit, ultimul vorbesc eu. Mi-am văzut de viața mea, n-am altă preocupare decât fotbalul.

Aș vrea să felicit toți jucătorii, pe cei de la Voluntari. Nu mă așteptam, m-am gândit că nu au șanse. Voluntari și Craiova au arătat că acest campionat s-a jucat pe bune", a declarat Dan Petrescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!