Cum l-a pierdut FCSB pe Andrei Cristea! "Noi le-am spus care sunt pretentiile noastre" Detaliile transferului ratat de Becali

Andrei Cristea a devenit jucatorul Universitatii Craiova

Universitatea Craiova a oficializat astazi transferul lui Andrei Cristea. Oficialii din Banie s-au inteles cu Politehnica Iasi pentru transferul atacantului de 34 de ani, dorit si de Gigi Becali la FCSB.

Adrian Ambrozie, presedintele iesenilor a explicat motivele pentru care Andrei Cristea nu a mai ajuns la formatia ros-albastra: "Am avut o intelegere cu el, ca atunci cand primeste o oferta sa fie lasat sa plece. A venit acel interes al FCSB, pentru a sti care sunt conditiile transferului. Noi le-am spus la vremea respectiva care sunt pretentiile noastre, iar ei au spus ca vor reveni cu un raspuns. Nu am mai primit nimic de atunci, asa ca primul venit a primit un raspuns pozitiv din partea noastra.

A fost o cerere de natura financiara pe care am facut-o catre FCSB. Am vrut sa stingem o datorie de la transferul lui Qaka. Eram deschisi pentru orice alta varianta. Cum nu a venit, a aparut acest interes al Craiovei si am zis ca facem o afacere buna", a spus Ambrozie la DigiSport.

Acelasi Adrian Ambrozie a dezvaluit ca Universitatea Craiova l-a dorit pe atacant si in urma cu un an si jumatate: "Andrei Cristea a fost dorit de Craiova si acum un an si jumatate, cand a venit Stoican. Am convenit sa ramana la Iasi si sa ajute echipa nou-formata. A dat dovada de caracter, a ramas langa noi si ne-a ajutat sa ducem echipa in play-off", a concluzionat presedintele de la Iasi.

In schimbul lui Andrei Cristea, Craiova i-a imprumutat la Poli Iasi pe Florin Gardos si Andrei Burlacu.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT