dan sucu Rapid rapid - petrolul ploiesti Victor Angelescu Superliga

GALERIE FOTO Cum au fost surprinși acționarii Rapidului, Dan Șucu și Victor Angelescu, după meciul pierdut cu Petrolul

Petrolul - Rapid 1-0 | Așa cum au obișnuit, Dan Șucu și Victor Angelescu au fost prezenți în tribune la meciul Rapidului. De această dată, la Ploiești.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 August 2022, 00:38
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 00:40

Oamenii cu banii de la gruparea giuleșteană au părut dezamăgiți la finalul partidei, așa cum se poate observa din imaginile surprinse de camerele TV

Cu fularul Rapidului la gât și cu o șapcă vișinie, Dan Șucu a părut ”blocat” preț de câteva secunde, cu privirea spre teren, în timp ce Victor Angelescu s-a îndreptat, ușor, către ieșirea din loja stadionului ”Ilie Oană”.

Pentru Rapid este a doua înfrângere din acest sezon, după cea din prima etapă cu CFR Cluj, scor 1-0. Chiar și așa, giuleștenii rămân cu nouă puncte, performanță cu care nu se pot lăuda multe echipe din Liga 1, chiar și după cinci runde.

Adrian Mutu: ”Rămânem cu evoluțiile consistente ale echipei”

Adrian Mutu, antrenorul de pe banca tehnică a Rapidului, a vorbit despre evoluția trupei sale și a spus că, în ciuda gafei comise, Moldovan rămâne „cel mai bun portar din țară”. 

„Am pierdut, rămânem cu zero puncte din acest meci, dar cu evoluțiile consistente ale echipei. Jocul l-am dominat, n-am reușit să înscriem.

Moldo e cel mai bun din țară și rămâne cel mai bun din țară. S-a întâmplat, nu cred că are rost să mai comentăm, se poate întâmpla oricărui portar. N-am fost agresivi? Cred că ați văzut cu toții cum a recurs repriza a doua, am dominat tot meciul, am avut și ocazii de a da gol. O echipă care se apără cu zece în fața careului...

Eu altfel văd fotbalul, dar la echipe de genul acesta scopul scuză mijloacele. Nu sunt supărat pe ei, pur și simplu nu am avut noroc astăzi. Eu așa cred. Mulțumim suporterilor noștri că au fost alături de noi.

Mergem înainte, rămâne înfrângere și să ne gândim că pe viitor multe echipe vor juca împotriva noastră în acest fel. Trebuie să fim mult mai buni în dueluri și mult mai concreți în fața porții”, a spus Mutu, la finalul partidei.

Rapid rămâne cu nouă puncte după primele cinci etape, în timp ce Petrolul a urcat în clasament, pe locul șapte, cu șapte puncte. 

În următoarea rundă, giuleștenii vor juca pe teren propriu cu UTA Arad, în timp ce Petrolul se va deplasa pe terenul celor de la FCU Craiova.

Modifică setările cookies