Petrolul - Rapid Ilie Oana Mirko Ivanovski Petrolul Ploiesti Superliga Superliga

Petrolul - Rapid | Omul meciului, Mirko Ivanovski, reacție savuroasă: „Un derby adevărat, cum trebuie să fie în România”

Petrolul Ploiești a câștigat pe teren propriu cu Rapid București, scor 1-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 August 2022, 00:14
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 00:10

Trupa lui Nicolae Constantin s-a impus pe Stadionul "Ilie Oană" într-un derby "de foc". Din minutul doi, centralul a întrerupt partida în urma show-ului pirotehnic al fanilor "lupilor galbeni", însă a redat-o după aproximativ 10 minute.

Mirko Ivanovski a fost desemnat omul meciului și a avut o reacție savuroasă după meci, evidențiind faptul că așa trebuie să arate un derby în campionatul românesc.

  • Mirko Ivanovski

Ivanovski: „Ploiești merită asta!”

„Un meci foarte, foarte greu pentru noi. Un derby adevărat, cum trebuie să fie în România, cu o mare victorie pentru noi. A meritat și pentru noi și pentru suporterii care au venit. A fost stadionul plin, Ploiești merită asta!

Sunt bucuros (n.r. - că sunt omul meciului), dar nu înseamnă prea mult pentru mine. Cel mai important e că a câștigat echipa și că am luat trei puncte. Nu știu ce să spun acum, sunt foarte bucuros că am câștigat.”, au fost cuvintele lui Ivanovski după meci.

Petrolul Ploiești - Rapid București 1-0

Rapid rămâne cu nouă puncte după primele cinci etape, în timp ce Petrolul a urcat în clasament, pe locul șapte, cu șapte puncte. 

În următoarea rundă, giuleștenii vor juca pe teren propriu cu UTA Arad, în timp ce Petrolul se va deplasa pe terenul celor de la FCU Craiova.

Modifică setările cookies