Petrolul Ploiesti - FC Hermannstadt dragos iancu valentin ticu Superliga

Cum a fost Valentin Țicu surprins la pauza meciului cu FC Hermannstadt: "L-am văzut eu"

Valentin Țicu a provocat accidentarea lui Dragoș Iancu în Petrolul Ploiești - FC Hermannstadt 0-0.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Septembrie 2023, 13:47
Data actualizarii: Marti 26 Septembrie 2023, 13:46

Pe un contraatac al sibienilor, Valentin Țicu a ridicat piciorul și i-a agățat glezna lui Dragoș Iancu în gazon, fapt care i-a provocat jucătorului o dublă fractură deschisă.

Cum a fost Valentin Țicu surprins la pauza meciului cu FC Hermannstadt: "L-am văzut eu"

Dragoș Iancu a stat patru ore în operație și a oferit și prima reacție după cele întâmplate. Fotbalistul spune că în trei-patru luni va reveni pe iarbă.

Dani Coman, președintele lui FC Hermannstadt, a sublinait că l-a văzut în vestiar, la pauza meciului, dărâmat pe Valentin Țicu. Oficialul sibienilor a specificat, de asemenea, că nu a depistat nicio intenție de a-l accidenta grav pe Dragoș Iancu.

„Din informațiile pe care le am, azi (n.r. marți) ar vrea să se ducă, chiar a sunat în fiecare zi, a întrebat de el. Copilul era dărâmat și el, Țicu, eu l-am văzut după prima repriză, în vestiar, era distrus.

Am urmărit faza de mai multe ori, nu a avut nicio intenție să îl accidenteze așa grav, pur și simplu a încercat să oprească un contraatac. (n.r. și la flash-interviu era dărâmat) Eu l-am văzut în vestiar și era distrus”, a spus Dani Coman, potrivit iamsport.ro.

Cum a reacționat arbitrul Marian Barbu după ce Țicu i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu

În primă speță, centralul partidei, Barbu Marian, a scos cartonașul galben din buzunar. După ce a văzut starea în care se afla Dragoș Iancu, arbitrul a făcut semne insistente spre echipa medicală și, ulterior, l-a eliminat pe Țicu.

După ce au văzut cât de gravă este accidentarea, jucătorii ambelor echipe și-au pus mâinile în cap, unii dintre fiind surprinși chiar cu lacrimi în ochi. Dragoș Iancu, înlocuit cu un alt jucător U21, Alexandru Jipa, a fost urcat în ambulanță și transportat la spital.


Echipele de start

  • Petrolul: Zima - Doua, Papp, Meijers - Hanca, Seto, Jair, Țicu - Musi, Roman, Grozav
  • Hermannstadt: Căbuz - Butean, Găman, Stoica, Medina - Murgia, Mino Sota, Dr. Iancu - Neguț, Paraschiv, Balaure
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!