Jair Tavares Silva Petrolul Ploiesti Superliga Superliga

Unul dintre brazilienii Petrolului, îndrăgostit de România! Singurul lucru care îi lipsește Ploieștiului

Jair Tavares Silva, mijlocașul central al Petrolului Ploiești, a susținut că Superliga este un campionat puternic, la nivelul celui din Brazilia.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 26 Septembrie 2023, 13:32
Data actualizarii: Marti 26 Septembrie 2023, 13:37

În plus, fotbalistul brazilian născut pe 3 august 1994, la Barra de Santo Antonio s-a declarat îndrăgostit de România, unde „oamenii sunt prietenoși”.

Jair nu s-a ferit însă să spună că duce lipsa unui restaurant cu specific brazilian în Ploieșit.

„Îmi place campionatul de aici, seamănă cu fotbalul din Brazilia. Sunt echipe foarte bune, jucători valoroși, îmi place faptul că se joacă meciuri cu stadioanele pline și că fanii sunt pătimași. Nu regret niciun moment faptul că am ales să vin aici, a fost o decizie foarte bună pentru cariera mea.

Sunt multe lucruri care îmi amintesc de Brazilia. Ambele suntem popoare latine, cultura e similară, oamenii sunt prietenoși și, în plus, e foarte cald, ceea ce pentru mine e excelent! Nu pot să spun că am găsit ceva care să mă surprindă sau să nu-mi placă. A... poate că Ploieștiului îi lipsește un restaurant cu mâncare braziliană”, a spus Jair Tavares Silva, potrivit LPF.

Jair a semnat cu Petrolul Ploiești în vara anului 2022 din poziția de jucător liber de contract, după despărțirea de HJK Helsinki.

Pe parcursul carierei, Jair Tavares Silva a trecut pe la echipe precum Ituano, AC Oulu, Ilves și HJK Helsinki.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Jair (29 de ani), potrivit transfermarkt.com.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!