dragos iancu petrolul - hermannstadt Superliga Superliga

FOTO Dragoș Iancu a vorbit cât se poate de sincer după ce a stat patru ore în operație: "Doctorul mi-a făcut o promisiune"

Cele două echipe s-au înfruntat în a 10-a etapă din sezonul regulat al Superligii România.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Septembrie 2023, 16:16
Data actualizarii: Luni 25 Septembrie 2023, 16:17

Petrolul Ploiești - FC Hermannstadt s-a încheiat 0-0, într-o partidă care a fost dictată preponderent de accidentarea lui Dragoș Iancu din minutul șase.

Dragoș Iancu a vorbit cât se poate de sincer după ce a stat patru ore în operație: "Doctorul mi-a făcut o promisiune"

Pornit pe un contraatac, Valentin Țicu a ridicat piciorul la Dragoș Iancu și l-a agățat în pământ, moment în care fotbalistul sibienilor a suferit o dublă fractură și a fost imediat transportat la spital.

Luni dimineață, Dragoș Iancu a fost operat la clinica Monza din București și a oferit, ulterior, un scurt interviu pentru FC Hermannstadt despre toată situația la care a fost supus.

„A fost un pic lungă, patru ore, dar totul e bine. Ce mi-a promis doctorul, așa să se întâmple! În trei-patru luni să revin pe teren. De la 9:45 până acum la 2 a ținut operația. A durat, dar nu am dureri. E totul bine. A fost și domnul Dani (n.r. Dani Coman) pe la mine. Ne gândim unde vom face recuperarea, să fie cât mai bine totul.

Am primit sute de mesaje, le mulțumesc tuturor. O să revin cât mai repede. O să ne vedem pe teren și mult mai puternici!”, a spus Dragoș Iancu.

Cum a reacționat arbitrul Marian Barbu după ce Țicu i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu

În primă speță, centralul partidei, Barbu Marian, a scos cartonașul galben din buzunar. După ce a văzut starea în care se afla Dragoș Iancu, arbitrul a făcut semne insistente spre echipa medicală și, ulterior, l-a eliminat pe Țicu.

După ce au văzut cât de gravă este accidentarea, jucătorii ambelor echipe și-au pus mâinile în cap, unii dintre fiind surprinși chiar cu lacrimi în ochi. Dragoș Iancu, înlocuit cu un alt jucător U21, Alexandru Jipa, a fost urcat în ambulanță și transportat la spital.


Echipele de start

  • Petrolul: Zima - Doua, Papp, Meijers - Hanca, Seto, Jair, Țicu - Musi, Roman, Grozav
  • Hermannstadt: Căbuz - Butean, Găman, Stoica, Medina - Murgia, Mino Sota, Dr. Iancu - Neguț, Paraschiv, Balaure
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!