dragos iancu Petrolul Ploiesti - FC Hermannstadt valentin ticu Superliga

Ce vrea să facă Valentin Țicu, la o zi după ce i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu

Petrolul Ploiești - FC Hermannstadt s-a încheiat 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Septembrie 2023, 16:39
Data actualizarii: Luni 25 Septembrie 2023, 18:36

Cele două cluburi s-au înfruntat pe stadionu „Ilie Oană” din Ploiești, într-un meci care a contat pentru a 10-a etapă din sezonul regulat al Superligii României. La capătul celor 90 de minute, Petrolul și FC Hermannstadt au împărțit punctele.

Ce vrea să facă Valentin Țicu, la o zi după ce i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu

Partida a fost dictată de accidentarea horror suferită de Dragoș Iancu din minutul șase, când Valentin Țicu, fotbalistul Petrolului, i-a prins glezna în iarbă în urma unei deposedări neregulamentare și i-a cauzat o dublă fractură.

Claudiu Tudor, președintele ploieștenilor, a subliniat că lui Valentin Țicu îi pare extrem de rău de situația cauzată și că îi va face o vizită lui Dragoș Iancu după ce se va opera. De asemenea, oficialul „lupilor galbeni” s-a asigurat că Dani Coman, președinele sibienilor, a înțeles că lovitura lui Țicu nu a fost cu intenție.

„Ne pare tuturor rău pentru ce i s-a întâmplat jucătorului de la Hermanstadt. Este clar că este o accidentare gravă, am avut și eu ca jucător două accidentări aproape la fel, urâte.

Și lui Țicu îi pare foarte rău, nu a avut nici o intenție de a-l accidenta, este un mare ghinion. Probabil îl va suna diseară sau mâine după operație și îl va vizita. Am vorbit cu Dani Coman după meci și a înțeles că nu există intenție și că ne pare foarte rău.

Cât despre meci pot să spun că a fost foarte echilibrat, am avut un joc bun este clar că suntem pe drumul pe care ni l-am propus în 2016. Probabil că momentul nefericit a influențat cumva însă meciul și jucătorii”, a spus Claudiu Tudor, potrivit iamsport.ro.

Cum a reacționat arbitrul Marian Barbu după ce Țicu i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu

În primă speță, centralul partidei, Barbu Marian, a scos cartonașul galben din buzunar. După ce a văzut starea în care se afla Dragoș Iancu, arbitrul a făcut semne insistente spre echipa medicală și, ulterior, l-a eliminat pe Țicu.

După ce au văzut cât de gravă este accidentarea, jucătorii ambelor echipe și-au pus mâinile în cap, unii dintre fiind surprinși chiar cu lacrimi în ochi. Dragoș Iancu, înlocuit cu un alt jucător U21, Alexandru Jipa, a fost urcat în ambulanță și transportat la spital.


Echipele de start

  • Petrolul: Zima - Doua, Papp, Meijers - Hanca, Seto, Jair, Țicu - Musi, Roman, Grozav
  • Hermannstadt: Căbuz - Butean, Găman, Stoica, Medina - Murgia, Mino Sota, Dr. Iancu - Neguț, Paraschiv, Balaure
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!