FCSB Basarab Panduru Superliga Superliga

Cum a comentat Basarab Panduru situația de la FCSB: „Avem o mare problemă”

Gruparea „roș-albastră” se află în acest moment pe locul patru în clasamentul Superligii
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 16:09
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 16:08

FCSB a înregistrat 41 de puncte din 69 posibile și a obținut, în aceeași ordine de idei, 12 victorii, cinci rezultate de egalitate și șase înfrângeri în 23 de etape disputate în campionatul României.

Cum a comentat Basarab Panduru situația de la FCSB: „Avem o mare problemă”

Fost internațional român, Basarab Panduru a vorbit despre situația la FCSB în care jucătorii sunt schimbați la pauză, evidențiind că jucătorii trebuie să facă 45 de minute de vis pentru a rămâne și în partea secundă în meci.

„Trebuie să înţelegem cine face lucrurile, cum se fac lucrurile. Jucătorii au înţeles că dacă intră 45 de minute şi nu joacă cel mai bun fotbal din lume, sunt schimbaţi la pauză sau chiar în minutul 20. 

Avem o mare problemă dacă vorbim despre normalitate. Nu, nu, nu. Dacă vorbesc despre normalitate, bat câmpii. Aia e normalitatea lor şi trebuie să analizez normalitatea lor, dacă ei asta cred că e normalitatea. Că e bine, că e rău, dar asta e realitatea lor. 

Mă pun în pielea lor şi vreau să văd cum gândesc. Jucătorii ştiu deja că pot fi schimbaţi în minutul 26. Nu înseamnă că e corect, dar nu e treaba mea să cred că nu e corect. Asta e realitatea. 

Jucătorii deja ştiu. Şi Pintilii, când intră în vestiar, cred că le spune jucătorilor, pentru că el pare a fi un om foarte corect. Le spune <<Ştiţi că nu fac eu schimbările. Ştiţi că nu fac aia. Intră cine e la început, intră la pauză, vă schimbă în minutul 20, 30. Aia este”, a spus Basarab Panduru, conform Orange Sport.

FCSB - Farul Constanța 2-3

Andrei Cordea a deschis scorul imediat după pauză (minutul 47), dintr-o acțiune de vis creată de Florinel Coman. Denis Alibec a restabilit, ulterior, egalitatea executând o lovitură liberă în mare stil (minutul 56).

Finalul a fost categoric al Farului. Omrani a respins o minge în mod eronat, iar Șut a deviat în proprie poartă (minutul 90+5). Borza a prins, un singur minut mai târziu, un interior fantastic și l-a executat pe Târnovanu.

Trupa de la nivelul mării a reîntors, în acest sens, soarta meciului și a plecat din confruntarea de pe Arena Națională cu toate cele trei puncte revenind, cel puțin temporar, pe prima poziție în clasamentul Superligii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!