Basarab Panduru daniel paraschiv Hermannstadt Universitatea Craiova Superliga

Basarab Panduru i-a propus lui Mirel Rădoi un atacant: „La Craiova ar fi cel mai bine pentru el!” 

Basarab Panduru îl recomandă pe atacantul momentul din Superligă l-a Universitatea Craiova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 11:29
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 11:30

CFR Cluj a câștigat primul meci de la reluarea campionatului, 3-2 cu FC Hermannstadt. Daniel Paraschiv (23 ani) i-a făcut viață grea lui Dan Petrescu (54 ani). Atacantul sibienilor a marcat pentru 1-2, după ce l-a driblat pe Yuri Matias (27 ani), iar apoi l-a servit pe Alexandru Oroian (21 ani) pentru golul egalizator. 

Daniel Paraschiv, propus la Universitatea Craiova 

Basarab Panduru (52 ani) este impresionat de randamentul lui Daniel Paraschiv în acest sezon. Fostul internațional român consideră că jucătorul lui Hermannstadt s-ar plia pe stilul Universității Craiova și chiar i-a îndemnat pe olteni să-l transfere. 

„Paraschiv finalizează foarte bine, nu l-aș duce departe de careu. A demonstrat că știe să marcheze. O bagă în poartă, și cu stângul, și cu dreptul. Încă nu e certitudine, dar e un jucător care a arătat că bagă mingea în poartă. Golurile sunt gândite, nu sunt date aiurea.

La Craiova ar fi cel mai bine pentru el dintre toate astea 3 importante, mă refer la CSU Craiova, FCSB și CFR Cluj. La CFR sunt atacanți cu care te bați, la FCSB s-ar putea să ai o problemă cu Compagno...”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

În acest sezon, Daniel Paraschiv a marcat 9 goluri și a oferit 2 pase decisive în Superligă. 

Dan Petrescu regretă că l-a pierdut pe Daniel Paraschiv 

„(n.r. despre Paraschiv) Regret sută la sută. Trebuia să-l antrenez, băiatul ăsta nu scăpa din mâna mea. Regret 100%. E cel mai bun atacant român, asta am zis-o și înainte de meci. În momentul de față e cel mai bun atacant român pe care-l are România. E Paraschiv!”, a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului cu Hermannstadat, 3-2.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!