Adrian Mititelu anunță un transfer spectaculos la FC U Craiova: "E bun rău, genul lui Budescu!"

Adrian Mititelu Constantin Budescu FC U Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 15:25
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 15:24

FC U Craiova a făcut trei transferuri în această iarnă, iar Adrian Mititelu anunță că la echipă vor sosi curând încă doi jucători noi, cel puțin.

După ce i-a transferat pe Danny Henriques (fundaș central, Olanda, 25 de ani), Matheus Mascarenhas (fundaș stânga, Brazilia, 24 de ani) și Marius Ciobanu (extremă dreapta, 19 ani), la FC U Craiova vor sosi încă un mijlocaș și un fundaș central, anunță Mititelu.

Adrian Mititelu anunță un transfer spectaculos la FC U Craiova: "E bun rău, genul lui Budescu!"

În ceea ce privește mijlocașul, este vorba despre un italian pe care Adrian Mititelu îl compară pe Constantin Budescu. Fără să ofere vreun nume, omul de afaceri a oferit detalii și despre un stoper francez așteptat la Craiova în zilele următoare.

"Mai avem un jucător care ajunge mâine sau poimâine în România. Sperăm ca luni sau marţi să semneze. Este italian. Până nu semnăm contractul, nu pot să spun nimic. Este un jucător foarte bun. E bun rău.

Aşa pare, dar să îl vedem pe teren. Este diferit de Bauza. Dă de la distanţă, şutează. Este ceva de genul lui Budescu. Poate să joace chiar puţin mai în spate. Oricum, e diferit de Pepe. 

Săptămâna viitoare vine un fundaş central. Este francez, dar nu ştiu sigur. Nu ascund că am vrut să aducem un atacant din Argentina. Se numea Cruz. El avea şase luni de contract cu echipa de acolo, cu Banfield. Era un jucător bun de 23 de ani, avea şi paşaport italian. 

Din păcate, a căzut transferul pentru că a semnat un nou contract cu clubul. Voiam să îl luăm cu 150-200.000 de euro de acum. Dar nu ne-am înţeles", a spus Adrian Mititelu, pentru Fanatik.

Ce transferuri a făcut FC U Craiova în această iarnă

Veniri - Danny Henriques (Olanda, Portugalia / 25 de ani / fundaș central / Belenenses SAD / liber de contract), Matheus Mascarenhas (Brazilia / 24 de ani / fundaș stânga / Confianca-SE / liber de contract), Alexandru Vodă (România / 24 de ani / fundaș dreapta / liber de contract), Marius Ciobanu (România / 19 ani / extremă dreapta / Unirea Slobozia / liber de contract) 

Reveniri după împrumuturi - Alexandru Raicea (România / 26 de ani / extremă dreapta / CSC Șelimbăr) 

Plecări - Kyriakos Papadopoulos (Grecia / 30 de ani / fundaș central / contract reziliat), Ricardo Grigore (România / 23 de ani / fundaș central / contract reziliat), Gabriel Iancu (România / 28 de ani / extremă stânga / contract reziliat), David Croitoru (România / 19 ani / mijlocaș central / CFC Argeș / contract reziliat)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!