"Cu siguranta ofertele sunt reale." Un fost jucator al FCSB-ului a dat verdictul transferurilor lui Man si Coman! Ce spune despre tactica lui Gigi Becali

"Cu siguranta ofertele sunt reale." Un fost jucator al FCSB-ului a dat verdictul transferurilor lui Man si Coman! Ce spune despre tactica lui Gigi Becali

Gigi Becali negociaza transferurile in strainatate ale lui Dennis Man si Florinel Coman.

Patronul FCSB-ului negociaza dur cu echipele care se intereseaza de cele doua perle ale ros-albastrilor si nu este dispus sa lase din pret.

Gigi Becali nu va renunta la Florinel Coman pentru mai putin de 9 milioane, iar lui Dennis Man i-a stabilit pretul de vanzare de 10 milioane de euro.

De "Mbappe" s-au interesat insistent americanii de la Orlando City. Intre club si jucator s-a scris deja ca s-ar fi ajuns la un acord.

Lucian Sanmartean, fost international roman si jucator la FCSB crede ca ofertele pentru cei doi jucatori sunt reale si chiar pot pleca pe sumele respective:

"Chiar daca e perioada de criza, cred ca sunt doi jucatori interesanti, tineri, de certa valoare. Cu siguranta pentru amandoi ofertele sunt reali si cred ca pot pleca pe banii astia. Chiar daca e criza, nea Gigi cred ca are forta de a tine jucatori. Uite, in perioada de criza cand toata lumea se fereste sa faca investitii, sa cumpere, sau sa vanda, uite ca jucatorii de la FCSB sunt la mare cautare", a spus Sanmartean, pentru AntenaSport.

Pentru Man si-au manifestat interesul mai multe echipe, printre care Feyenoord, AS Roma, Sheffield United sau Atalanta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies