Superliga

FCSB isi betoneaza apararea cu jucatori de la Viitorul! Gigi Becali e gata sa dea 3 milioane de euro pentru 3 fotbalisti de la echipa lui Hagi

Ros-albastrii isi fac planurile de viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Aprilie 2020, 10:05
Data actualizarii: Sambata 18 Aprilie 2020, 12:13

Continua seria afacerilor dintre Becali si Hagi, asta dupa ce jucatori precum Florinel Coman, Ionut Vina, Dragos Nedelcu sau Florin Tanase au ajuns, de-a lungul timpului, de la Academia lui Hagi la FCSB. Patronul ros-albastrilor e gata sa faca o noua investitie si vrea sa transfere 2 fundasi si un portar. 

Este vorba de Virgil Ghita (21 de ani), Radu Boboc (20 de ani) si Catalin Cabuz (23 de ani), asa cum www.sport.ro a anuntat in urma cu o saptamana.

Dupa plecarea lui Balgradean, dar si dupa telenovela Chindris, jucator pe care FCSB se pare ca nu reuseste sa-l transfere, Becali s-a reorientat si vrea sa transfere jucatori tineri pentru a acoperi posturile lipsa, iar negocierile dintre cele doua parti continua.

Conform site-ului de specialitate transferkmarkt.com, cota de piata a celor 3 jucatori de la Viitorul insumeaza aproximativ 3 milioane de euro.

Totusi, Hagi a declarat in urma cu doar cateva zile ca din cauza crizei financiare, preturile vor scadea la jumatate, astfel ca Becali poate sa cumpere fotbalisti de perspectiva la un pret redus, pe care ii poate vinde mai tarziu cu sume considerabil mai mari.

Modifică setările cookies