CS Mioveni – FCSB 1-1 | Egali cu ultimii clasați! FCSB a uitat cum să câștige în campionat! Primul punct obținut de gazde în acest sezon 

CS Mioveni și FCSB au remizat în etapa a patra din Superliga României!

Live text: CS Mioveni - FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2022, 20:49
Data actualizarii: Sambata 06 August 2022, 20:57
CS Mioveni
sport live match gol! Ionuț Balaur '26
1-1
4
FCSB
'79 David Miculescu sport live match gol!
MIN '90+6
Final

Fluier final! Ștefan Târnovanu a fost eroul roș-albaștrilor în ultimele minute în ocaziile avute de gazde, care obțin primul punct în noul sezon. FCSB are doar trei puncte obținute după primele patru etape, fără să aibă vreo victorie. 

MIN '90+4
Ratare

OCAZIE MIOVENI! Balonul ajunge la Oancea în careu, fotbalistul șutează, dar Târnovanu are o intervenție foarte bună și își salvează echipa. 

MIN '79
Gol

GOOOOOOL FCSB! Darius Olaru centrează la bara a doua, acolo unde David Miculescu se înalță perfect și trimite în plasă! 

1-1
MIN '71
Ratare

GOL ANULAT! Andrei Cordea reușește să marcheze după ce a fost lansat singur cu portarul, dar reușita sa e anulată din camera VAR pe motiv de ofsaid. 

MIN '66
Sut

OCAZIE FCSB! Darius Olaru șutează puternic din afara careului, dar portarul a reușit să respingă în ultimul moment! 

MIN '56
Ratare

OCAZIE FCSB! Haruț centrează perfect în fața porții, Miculescu s-a înălțat și a trimis cu capul, dar portarul a fost atent. 

MIN '46
Inceput

A început a doua repriză! Nicolae Dică l-a trimis în teren pe Marco Dulca în locul lui Adrian Șut. 

MIN '45+2
Pauza

Pauză la Mioveni! Gazdele intră cu avantaj datorită golului marcat de Balaur. 

MIN '26
Gol

GOOOOOL! Pop centrează din banda stângă la marginea careului, după un duel câștigat cu Ovidiu Popescu, balonul ajunge la Balaur, care șutează și trimite în plasă!

1-0
MIN '16
Ratare

OCAZIE FCSB! Octavian Popescu trimite un voleu puternic din interiorul careului, dar portarul e atent și respinge. 

MIN '1
Inceput

A început partida!

06-08-2022 18:40

CS Mioveni - FCSB | Ce a spus Nicolae Dică înainte de meci

Nicolae Dică a vorbit înainte de startul duelului cu CS Mioveni, explicând deciziile în legătură cu „primul 11”. Antrenorul de la FCSB a ținut să își laude adversarul pentru agresivitatea din teren, însă a spus că își dorește să obțină prima victorie în campionat. 

„Mioveni e pe ultimul loc, dar o echipă care pe teren propriu, pe faza defensivă, e o echipă agresivă, care pe faza de posesie își dorește foarte mult să joace acele contraatacuri, iar la fazele fixe să pună presiune. E un meci de campionat, avem obiectiv titlul și am venit aici ca să câștigăm. Da, simt că e nevoie să obțin prima victorie în campionat. 

Boboc e titular pentru că, nu știu dacă știți, Radunovic e accidentat. Nu s-a antrenat în ultimele trei zile cu echipa și am considerat că Boboc este cel care trebuie să joace fundaș stânga. A mai făcut-o la Farul. 

(n.r. dacă vor juca Radaslavescu și Dulca) Sunt șanse să îi vedem. Sper ca jocul să fie unul bun și să reușesc să le dau cât mai multe minute și lor”. 

06-08-2022 17:50

CS Mioveni - FCSB | Echipele de start

CS Mioveni: Popescu - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Panait, Pop, Burnea - Rădescu, Blănaru, Coșereanu 
Rezerve: Croitoru - Iacob, Trif, Șerbănică, Cierpka, Veres, Dat, Buziuc, Antal
Antrenor: Alexandru Pelici

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Bouhenna, Boboc - Șut, Oaidă - Cordea, Miculescu, Oct. Popescu - Ianis Stoica 
Rezerve: Vlad - Haruț, Lixandru, Tamm, Dulca, Olaru, Pantea, Musi, Radaslavescu
Antrenor: Nicolae Dică

06-08-2022 17:50

CS Mioveni - FCSB, sâmbătă, 6 august, ora 19.00

Cele două echipe s-au mai întâlnit de șase ori în principala competiţie internă, de cinci ori s-au impus bucureştenii, iar un joc s-a terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc pe 7 octombrie 2007, Dacia Mioveni - FCSB 1-2, goluri înscrise de Cristian Bratu, respectiv Victoraş Iacob - dublă (antrenori Florin Marin / Massimo Pedrazzini). Cea mai mare diferenţă de scor: 31 iulie 2011, FCSB - CS Mioveni 4-0.

Cea mai recentă întâlnire directă: 19 februarie 2022, CS Mioveni - FCSB 1-1, marcatori Ionuţ Balaur, respectiv Malcom Edjouma.

Alexandru Pelici este fără victorie în campionat în faţa roş-albaştrilor, palmaresul actualui antrenor al argeşenilor cuprinzând două remize şi șase partide pierdute.

CS Mioveni a fost echipa cu cei mai mulţi jucători utilizaţi în primele trei etape, 24 de fotbalişti bifând cel puţin o prezenţă.

FCSB este formaţia cu cea mai bună medie de driblinguri reuşite în acest start de campionat, 19 driblinguri reuşite / meci.

În cazul în care va fi prezent pe teren, fundaşul Adrian Scarlatache va bifa meciul cu numărul 200 în Superliga României.

Modifică setările cookies