eduard radaslavescu Farul Constanta FC Steaua Bucuresti FCSB Liga 1

FOTO ȘI VIDEO Radasvlavescu nu a mințit! Ce a postat în urmă cu 10 ani pe rețelele de socializare noua „perlă” a FCSB-ului 

Eduard Radaslavescu (18 ani) și-a declarat dragostea față de clubul roș-albastru încă de la prima conferință de presă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2022, 09:20
Data actualizarii: Sambata 06 August 2022, 09:47

Joi, 4 august, a fost o zi productivă pentru FCSB. Gigi Becali (64 ani) i-a achiziționat pe Marco Dulca (23 ani), de la Chindia Târgoviște, Radu Boboc (23 ani) și Eduard Radaslavescu (18 ani), de la Farul Constanța.

A doua zi, cei trei au fost prezentați oficial la gruparea roș-albastră. Cel care a impresionat la declarații a fost chiar puștiul Radaslavescu. Dezinvolt și relaxat, acesta a mărturisit că este fanul roș-albaștrilor de când era copil și mergea cu tatăl său pe stadion pentru a-și susține favoriții, iar cu sosirea la FCSB și-a împlinit visul. 

Radaslavescu: „Cu Steaua până la moarte!”

Dacă la început a părut o afirmație pentru a intra în grațiile lui Gigi Becali (64 ani) și ale suporterilor, ulterior, s-a dovedit că Eduard Radaslavescu a spus adevărul. În 2012, pe când avea doar 8 ani, puștiul posta pe Facebook mai multe melodii cu Steaua București (n.r. actuala FCSB), la care a adăugat și descrierile „campioni” sau „cu Steaua până la moarte”. 

Radaslavescu: „FCSB este Steaua!” 

„E un club de tradiție, cel mai mare club din istoria fotbalului românesc. Doar când auzi numele, vii fără probleme. 

Vin de la un club unde mereu e presiune, de la domnul Hagi, am învățat foarte multe lucruri. Hagi ne-a mulțumit, apoi ne-a zis să mergem cu încredere, cu tupeu și să devenim cei mai buni. Am norocul să vin cu Radu aici, mă știu și cu ceilalți colegi. Sunt un băiat matur, serios, nu vreau să dau cu piciorul la toată această șansă. 

Avem 11 ani când au luat ultimul titlu. Sunt stelist de mic, pentru că FCSB este Steaua. Am fost la foarte multe meciuri, am făcut multe eforturi să fiu în tribună. Toată familia s-a bucurat. Era singurul club la care îmi doream să ajung în momentul ăsta. 

Era vorba și despre cluburi din străinătate, dar mi-am dorit să vin aici, pentru că mi-am dorit tot timpul să joc pentru Steaua”, a declarat Eduard Radasvlavescu la conferința de presă înaintea meciului cu CS Mioveni, din etapa a patra.

Modifică setările cookies