George Puscas FCSB MM Stoica Liga 1

Se pregătește lovitura verii!? George Pușcaș, la FCSB!? Anunțul oficialilor vicecampioanei

FCSB pregătește un nou transfer în compartimentul ofensiv. Potrivit managerului general al „roș-albaștrilor”, vicecampioana încearcă să aducă un „număr 9”.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2022, 09:41
Data actualizarii: Sambata 06 August 2022, 09:48

Suporterii lui FCSB i-au recomandat lui Mihai Stoica să încerce să-l aducă sub formă de împrumut pe George Pușcaș, de la Reading.

Mutarea i-ar surâde lui MM Stoica, însă oficialul FCSB recunoaște că aducerea lui Pușcaș este o mutare pe care clubul din Berceni nu și-o permite în momentul de față.

  • Mihai Stoica

„George Pușcaș, împrumut”, a fost mesajul unui fan pentru MM Stoica.

„Altul e targhet-ul, în niciun caz un jucător pe care nu ni-l permitem”, i-a replicat oicialul FCSB.

Pușcaș, blocat la Reading

Reading are interzis la achiziția de noi jucători, motiv pentru care e greu de crezut că britanicii se vor despărți de el în acest sezon fie că ar fi dorit de FCSB, fie că ar fi dorit de altă echipă. George Pușcaș mai are contract cu englezii din Championship până în 2024.

În sezonul precedent, George Pușcaș a marcat de opt ori în 22 de partide pentru cei de la Pisa, cifră care i-ar putea convinge pe englezi că românul poate ”betona” compartimentul ofensiv al echipei. 

Reading a scăpat la limită de la retrogradare în sezonul trecut. A fost ultima deasupra liniei retrogradabile, cu 41 de puncte, la doar patru puncte distanță de Peterborough, prima echipă care a retrogradat. 

Modifică setările cookies