Bogdan Rusu CS Mioveni FC Porto ricardo valente transferuri vara Liga 1

OFICIAL CS Mioveni a găsit un înlocuitor pentru Bogdan Rusu. Fotbalistul e școlit la FC Porto

CS Mioveni l-a cedat în această perioadă de mercato pe Bogdan Rusu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2022, 18:53
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2022, 18:51

Fără Rusu în teren de acum, conducerea argeșenilor au decis că este timpul pentru un nou transfer. Ricardo Valente a fost adus în această perioadă de mercato la echipă, după cum au anunțat cei de la CS Mioveni pe site-ul oficial al clubului.

Fotbalistul portughez a rămas liber de contract în această vară în urma despărțirii de Ionikos Nikeas, formație care evoluează în primul eșalon al fotbalului din Grecia. 

Ricardo Valente este cotat la 150.000 euro pe piață, potrivit site-urilor de specialitate și nu a fost convocat niciodată la echipa sa națională. Momentul când a atins cea mai mare valoare a fost în 2016 la Vitoria Guimaraes, 1.75 milioane de euro

Atacantul a mai trecut și pe la Gaz Metan Mediaș, unde a bifat 33 de apariții în tricoul formației, a înscris 10 goluri și a pasat decisiv în 10 situații. 

Cariera lui Ricardo Valente

Portughezul și-a început cariera fotbalistică la academia lui Porto. A ajuns la reprezentativa U15 a acestora și a fost transferat la Leixoes U17 în 2006. Patru ani mai târziu, Valente a fost mutat la Esmoriz și și-a trecut în CV echipe precum Aliados Lordelo, Braga B, Fafe și Feirense.

În 2015, Vitoria Guimaraes l-au modelat și i-au crescut cota pe piață de la 250.000 euro, la 1.75 milioane. Maritimo a fost următoarea pe lista lui Valente, Hatta Club l-a luat în 2017, dar l-au cedat la Tondela în 2020. De acolo a ajuns în România, la Gaz Metan și a plecat în Turcia la Tuzlaspor. Grecii de la Ionikos Nikeas s-au băgat pe fir la începutul anului 2022 pentru semnătura fotbalistului, dar l-au lăsat liber de contract șase luni mai târziu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies