csa steaua Clubul Sportiv al Armatei George Ogararu Steaua Bucuresti Liga 2

CSA Steaua, fără drept de promovare? „E dureros” Ce a transmis George Ogăraru

CSA Steaua s-ar putea să nu fie eligibilă nici anul acesta cu privire la promovarea în Superliga.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2022, 17:21
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2022, 17:18

Mutările pe care CSA Steaua le-a primit la echipă în această perioadă de mercato ar putea rămâne doar la stadiul de liga secundă, în cazul în care Clubul Sportiv al Armatei nu va putea promova nici anul acesta.

George Ogăraru, unul dintre oficialii clubului, a vorbit despre posibilitatea trupei de a promova în primul eșalon și a reliefat că „ar fi dureros” dacă nu se va realiza acest lucru.

  • George Ogararu, despre viitorul clubului Steaua: Strategia asa va fi facuta!

Ogăraru: „Este un lucru necunoscut”

„Nu știu, este un lucru necunoscut în momentul de față (n.r. dacă CSA Steaua poate promova). Ne interesează pe toți ce se va întâmpla cu prima echipă. Mai este puțin timp până când vom afla dacă se poate sau nu, suntem în ultimele zile. Așteptăm cu nerăbdare să se întâmple ceva. Ar fi dureros ca echipa să nu primească drept de promovare.

Dar trebuie să mergem mai departe, trebuie să credem în ceea ce trebuie făcut. Este foarte important că acest club va exista mai departe și trebuie investit în el. Este foarte importantă vocea și prezența suporterilor. Extinderea bazinului de suporteri depinde de acest lucru (n.r dreptul de promovare).

Totuși, am avut o asistență peste media Ligii 2, comparabilă cu Liga 1. La nivel de galerie, de peluză, este una dintre cele mai importante din țară. Sigur că puteau să vină mai mulți spectatori, dar sunt conștient unde se află acum fotbalul românesc.

Mă uit și la celelalte stadioane, este o realitate că oamenii au lipsit în ultima vreme de pe stadioane. Anul acesta mi se pare mult mai accesibil în Liga 2. Anul trecut am fost în play-off, în condițiile în care U Cluj, Hermannstadt și Petrolul au promovat. Practic, Steaua este una dintre favorite.”, au fost cuvintele lui George Ogăraru, potrivit Playsport.

Comunicatul fanilor CSA Steaua, de pe 27 iulie 

„Marți, 9 august, 20:30, stadionul Steaua.

Este timpul să le arătăm celor din conducere că nu vom ierta ca la finalul acestui sezon, Steaua București să mai rateze promovarea.

Dacă pe teren lucrurile vor merge bine, vom pune cu toții presiune și pe conducere să se trezească. Dacă nu știu în ce s-au băgat încă, haideți să-i trezim la realitate. 

Promovare sau teroare. 

Aici e Steaua ! Spirit de luptă

Ne vedem pe stadion”, este mesajul emis de Fidelis Steaua. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies