Dinamo Bucuresti Dinamo retrogradare Dinamo sponsor mohammad murad stefan cel mare Liga 2

Dinamo supraviețuiește? Milionarul care își dorește să preia clubul din Ștefan cel Mare

Dinamo a retrogradat în premieră în eșalonul secund în stagiunea recent încheiată a Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2022, 18:10
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2022, 18:31

Trupa din Ștefan cel Mare a reușit câteva transferuri în această perioadă de mercato, a anunțat un nou sponsor, iar acum "câinii roșii" sunt pregătiți să fie preluați de un milionar.

Mohammad Murad este un afacerist libanez și locuiește în România de extrem de mulți ani. Omul și-a arătat dorința de a cumpăra echipa și a vorbit despre discuția pe care a purtat-o cu oficialii clubului. Sport.ro a anunțat încă din 2020 despre interesul afaceristului pentru Dinamo.

Murad: „Eu sunt deschis!”

„A fost o întâlnire preliminară, informală, ne-am documentat puțin,. Am discutat, până vineri se tranșează lucrurile! Într-un fel sau altul.

Din partea mea, eu sunt deschis! Nu știu exact cum stă situația cu obligațiile trecutului, aștept răspunsuri, dacă sunt în stare aceste persoane să mă lămurească asupra fiecărui detaliu. Nu vreau să facem ceva de moment. Eu vorbesc de multe ori la plural, pentru că totul se face în echipă... Dinamo, ca orice club de fotbal, ca orice business, trebuie să aibă stabilitate pe termen lung.”, au fost cuvintele lui Murad, potrivit GSP.

Noul sponsor de la Dinamo

Vlad Iacob, administratorul special al "câinilor roșii", a anunțat pe rețelele social media noul sponsor al lui Dinamo. Fotbaliștii trupei din Ștefan cel Mare vor purta numele casei de pariuri "888" pe tricourile de acasă, din deplasare și pe cele de antrenament.

„Suntem bucuroși să anunțăm noul sponsor oficial și să le urăm bun venit partenerilor de la 888 chiar înainte de startul noului sezon. 888 are legături strânse cu București, cu România și împărtășește dorința noastră ca Dinamo să reușească promovarea în prima ligă. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu echipa 888 în noua ediție de campionat”, au fost cuvintele lui Vlad Iacob, potrivit paginii de Facebook a clubului Dinamo București.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies