valeriu iftime FC Botosani FCU Craiova Marius Croitoru Liga 1

Iftime râde cu poftă de Croitoru. "Parcă era de la NASA!"

Valeriu Iftime s-a amuzat copios când a văzut imaginile cu fostul său antrenor, acum tehnician la echipa lu Adrian Mititelu, FCU Craiova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2022, 18:02
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2022, 18:26

La partida FCSB - FCU Craiova 1-1, din etapa a treia, desfășurată pe Arena Națională, au fost mai multe momente inedite. Episodul cu arbitrul Adrian Cojocaru a fost reflectat rapid și de presa internațională, iar imaginile cu Marius Croitoru, antrenoul lui FCU, privind la două telefoane mobile.

Marius Croitoru (42 ani) a fost suspendat și nu avea voie să se afle pe banca tehnică, însă a fost surprins de camere ținând legătura constant cu staff-ul său. Antrenorul s-a aflat în tribuna oficială a Arenei Naționale, de unde a urrmărit partida și cu ajutorul a doua telefoane. 

  • Valeriu Iftime

"Comunici cu vapoarele, cu rachetele cosmice!?"

„Sunt momente în viața de zi cu zi când e foarte civilizat Marius Croitoru, dar își pierde rezistența asta în timpul meciurilor. Am avut și aici la Botoșani câteva situații, se certa cu presa. Încercam să-l calmez, dar nu auzea! L-am văzut apoi la meciuri urlând pe margine, pe tușă, eu cred că n-ai niciun fel de beneficiu, de câștig, dacă urli.
 

Dacă ești suspendat, e o chestie de educație, e de râsul lumii să stai cu două telefoane cum a stat el, parcă ești de la NASA, comunici cu vapoarele, cu rachetele cosmice care se izbesc una în alta ? Ce poate să-i transmită chelbosului ăluia de pe margine la telefon?

Facem atât circ degeaba, Marius Croitoru e însă un tip superfain. El bravează foarte tare, joacă un teatru ieftin", a declarat Valeriu Iftime. 

Omul de afaceri din Botoșani a mai vorbit și despre suspendarea primită din partea Federației Române de Fotbal. 

Vineri, 29 iulie, Iftime a primit o suspendare de 6 luni și o amendă de 20.000 de lei pentru declarațiile calomnioase pe care le-a făcut la adresa lui Horațiu Feșnic (32 ani), pe 27 mai, după „finala” barajului pentru Conference League, dintre FC Botoșani și Universitatea Craiova.

"Voi face recurs!" Iftime, despre suspendare și amendă 

Doar că, sancțiunea Federației Române de Fotbal îl împiedică pe Valeriu Iftime să reprezinte oficial clubul la acțiunile FRF, LPF și AJF și să semneze documente în numele clubului în următoarele 6 luni, sarcini pentru care, până acum, delega oameni. Omul de afaceri va putea merge în continuare la jocurile Botoșaniului și va avea dreptul să ofere declarații.

"Nu știu exact cum este cu amenda aceasta. Voi face recurs, dar chiar nu înțeleg de unde și de ce am fost eu suspendat. Știu speța, am mai comentat-o, n-aș vrea să trec peste ea, lucrurile pe care ne depășesc buna conduită, e bine să le uităm, așa că a jigni un om, fie el și arbitru, nu este deloc în educația mea.

S-a întâmplat, mai fac și din acestea, dar important este să realizăm că și arbitrii greșesc foarte tare, iar atunci pe lângă situația concretă mai vorbim și pe lângă subiect. Dacă am sau nu voie să vorbesc, bănuiesc ca orice om din țara aceasta care nu este condamnat pentru vorbire, are voie să vorbească”, a mai spus Valeriu Iftime la Radio Sport Total FM.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies