Cristi Borcea FCSB Gigi Becali Nicolae Dica Superliga

Cristi Borcea laudă alegerea făcută de Becali! Cum îl descrie pe noul antrenor al vicecampioanei FCSB

Gigi Becali (64 de ani) l-a adus pe Nicolae Dică (42 de ani) pe banca FCSB-ului după ce Toni Petrea și-a dat demisia în urma evoluțiilor slabe ale echipe în startul sezonului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 August 2022, 11:03
Data actualizarii: Sambata 13 August 2022, 11:08

Cristi Borcea este de părere că Becali a luat cea mai bună decizie prin aducerea lui Nicole Dică, deoarece el este și ultimul tehnician care a reușit să o califice pe FCSB în grupele unei competiții europene.

Dică, ultimul antrenor care a dus-o pe FCSB în grupe

„Cea mai bună alegere! Cu Dică s-a calificat ultima dată în grupe. Dică de atunci a antrenat, a urcat, a făcut progrese, a fost la echipa națională. A avut mulți jucători la echipa națională. Eu zic că nu este greu să gestionezi relația cu Gigi Becali. O să vedeți că au o relație și se vor bate la campionat anul ăsta”, a spus Cristi Borcea, conform Prosport.

Nicolae Dică s-a mai aflat pe banca FCSB-ului în două rânduri: secundul lui Mirel Rădoi în perioada iunie 2014 - decembrie 2015, dar și antrenor principal în iunie 2017 - decembrie 2018.

Tehnicianul de 42 de ani fost ultimul antrenor care a calificat-o pe FCSB în grupele Europa League, în sezonul 2017 - 2018. „Roș-albaștrii” au ajuns atunci în grupele Europa League după ce au pierdut playoff-ul de Champions League cu Sporting.

Modifică setările cookies