FCSB Mihai Stoica Superliga

FCSB, aproape de un nou transfer! Mihai Stoica: „E mare lucru că a reușit Gigi să nu spună!”

FCSB s-a calificat în play-off-ul UEFA Europa Conference League și este cu un pas mai aproape de atingerea obiectivului principal, grupele. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 13 August 2022, 07:56
Data actualizarii: Sambata 13 August 2022, 07:57

Roș-albaștrii au trecut în dublă manșă de Dunajska Streda, scor general 2-0, și urmează să se dueleze cu norvegienii de la Viking pentru un loc în grupele UEFA Europa Conference League. Gigi Becali a anunțat încă de la început că fiecare pas făcut de echipă în direcția grupelor aduce de la sine noi transferuri pentru Nicolae Dică. 

FCSB l-a prezentat oficial pe Vadim Rață în cursul zilei de vineri, însă vicecampioana României nu se oprește aici, după cele nouă transferuri făcute. Oficialii clubului caută în continuare un atacant și se pare că au găsit o soluție. 

Mihai Stoica anunță un nou transfer la FCSB: „Suntem aproape!” 

Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit că urmează să se realizeze un nou transfer, însă jucătorul care va semna nu este Pavol Safranko, al cărui nume a tot apărut relaționat de FCSB. Mihai Stoica nu a oferit detalii legate de noul transfer și a ținut să își arate surprinderea față de faptul că patronul Gigi Becali „nu s-a dat de gol” în legătură cu interesul pentru Rață. 

„Nu s-a mai discutat nimic, suntem aproape cu un alt atacant, nu Safranko, dar nu discutăm nimic, e mare lucru că a reuşit Gigi să nu spună de Raţă”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport

Nouă transferuri a făcut FCSB în această vară, iar pe șapte dintre ele a plătit și bani. Joonas Tamm și Rachid Bouhenna au venit din postura de jucători liberi de contract, în timp ce Gigi Becali a fost nevoit să plătească pentru David Miculescu, Bogdan Rusu, Joyskim Dawa, Marco Dulca, Vadim Rață, Radu Boboc și Eduard Radaslavescu. 

Primul a fost cea mai scumpă investiție a finanțatorului, care a plătit 1.7 milioane de euro în schimbul său. 

Modifică setările cookies