Cristi Balaj și-a spus oful în direct: „Am înnebunit după meciul ăsta!” 

Cristi Balaj CFR Cluj Superliga Superliga Cristi Balaj
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 21:50
Data actualizarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 21:49

Președintele clubului CFR Cluj a vorbit despre un meci disputat de formația din Gruia la sfârșitul lui octombrie.

Atunci, campioana României a pierdut în Giulești împotriva Rapidului, scor 1-2. Săpunaru (minutul 36), Deac (minutul 54) și Dugandzic (minutul 71) au fost jucătorii care și-au trecut numele pe tabela de marcaj.

Cristi Balaj și-a spus oful: „Am înnebunit după meciul ăsta!” 

Chiar dacă respectiva partidă a fost la finalul lui octombrie, Cristi Balaj a continuat să se lege de arbitraj, evidențiind faptul că nu mai înțelege anumite decizii care se iau în meciuri.

„Am înnebunit după meciul pe care l-am avut în Giulești. Anumite lucruri nu le mai înțeleg, văzând și greșeala de la partida lor (n.r. a Rapidului) cu Universitatea Cluj, mai ales și în contextul meciului cu noi...Nu înțeleg arbitrii. Ei caută niște detalii prin care încearcă să anuleze niște anumite elemente clare. 

S-a spus că atacantul a pus piciorul departe de minge pentru a proteja, dar fundașul nu putea să intervină cu acea alunecare. Ei se leagă de faptul că atacantul a pus piciorul pentru a proteja. Daniel Niculae își apără interesul”, a spus Cristi Balaj, potrivit Digi Sport.

CFR Cluj oferă bonusuri, procente și pe Roger pentru a-l aduce acum pe Otele de la UTA Arad

După ce a aflat că Otele a intrat în ultimele șase luni de contract cu UTA, CFR a intrat pe fir și a obținut semnătura fotbalistului nigerian pentru un contract valabil din vară. Între timp, CFR Cluj a deramat negocierile cu UTA pentru ca transferul lui Otele să intre în vigoare încă din această iarnă. Campioana le propune arădenilor anumite bonusuri de performanță, procente dintr-un viitor transfer, dar și un jucător la schimb, pe brazilianul Roger (26 de ani).

"Otele este jucătorul despre care am primit informații că din vară urmează să semneze cu o echipă din Austria, am vorbit cu impresarul, am întrebat dacă îl putem lua noi. Am anunțat UTA, am negociat cu jucătorul și am semnat cu el din vară. Nu ascundem că și azi am vorbit cu domnul Meszar de la UTA și i-a comunicat anumite beneficii financiare, anumite bonusuri și un procent la un eventual transfer. Dacă este de acord, îl luăm cu patru luni mai devreme, adică să vină acum.

Probabil se gândește. Este luat în discuție și Roger pentru a fi cedat. Roger e pregătit, a fost în cantonament, a jucat în amicale. Probabil vom ajunge la o înțelegere. Îmi doresc asta și pentru Roger, care e un băiat senzațional. E mult mai bun acum decât atunci când a venit la UTA", a mai spus Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!