fcsb - farul Joyskim Dawa Mihai Stoica Superliga Superliga

„Va fi amendat Dawa?” Mihai Stoica a răspuns fără ezitare

FCSB - Farul Constanța s-a terminat 2-3, într-un final dramatic pe Arena Națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 21:07
Data actualizarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 21:06

Chiar dacă gruparea „roș-albastră” a avut jocul în mâini, în momentul în care tabela indica 2-1 în favoarea echipei lui Mihai Pintilii, trupa de la nivelul mării a întors soarta meciului după ce Joyskim Dawa a fost pedepsit cu cartonașul roșu în urma unui fault comis în minutul 90.

„Va fi amendat Dawa?” Mihai Stoica a răspuns fără ezitare

Eliminarea stoperului de la FCSB a fost un factor important cu privire la punctele importante în lupta la titlu pierdute de trupa din Berceni pe finalul meciului cu Farul Constanța, în fața a aproximativ 10.000 de suporteri pe stadion.

Mihai Stoica, managerul general FCSB, a fost întrebat dacă Joyskim Dawa va fi pedepsit financiar pentru faultul comis în meciul cu Farul și a oferit un răspuns categoric, fără să stea prea mult pe gânduri.

„(n.r. - Va fi amendat Dawa?) Pentru? Asta e o greşeală tehnică, nu e atitudine nesportivă. Chiar dacă am opinii, nu pot să fac aşa ceva, nu pot în public”, a spus oficialul, potrivit Orange Sport.

FCSB - Farul Constanța 2-3 

Andrei Cordea a deschis scorul imediat după pauză (minutul 47), dintr-o acțiune de vis creată de Florinel Coman. Denis Alibec a restabilit, ulterior, egalitatea executând o lovitură liberă în mare stil (minutul 56).

Finalul a fost categoric al Farului. Omrani a respins o minge în mod eronat, iar Șut a deviat în proprie poartă (minutul 90+5). Borza a prins, un singur minut mai târziu, un interior fantastic și l-a executat pe Târnovanu.

Trupa de la nivelul mării a reîntors, în acest sens, soarta meciului și a plecat din confruntarea de pe Arena Națională cu toate cele trei puncte revenind, cel puțin temporar, pe prima poziție în clasamentul Superligii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!