Cum a reușit Gică Hagi să-l „revigoreze” pe Denis Alibec! „Regele” a dezvăluit ce a discutat cu atacantul

Denis Alibec Farul Constanta Gica Hagi Superliga Denis Alibec
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 21:08
Data actualizarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 21:16

Denis Alibec (32 de ani), într-o formă de invidiat după transferul la Farul Constanța.

Revenit la Farul Constanța în vara anului trecut, Denis Alibec a cunoscut o reenire spectaculoasă la forma fotbalistică ce-l propulsa la Inter, în 2012.

Gică Hagi a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu atacantul și cum a reușit să-l facă pe acesta să-și recâștige încrederea în el.

„Raportul e foarte bun. Alibec nu putea să joace așa bine dacă nu avea o relație bună cu mine. Primul lucru pe care trebuie să-l faci e să lucrezi cu jucătorul mental. Trebuie să vorbești individual cu el, în particular, să-l faci să se simtă foarte tare, foarte bun, un campion. El a și spus-o, a jucat cu niște copii în atac și a făcut-o foarte bine. Alibec e un nouar-decar. El trebuie să se gândească la el. I-am zis: <<Ești atât de bun încât trebuie să te gândești doar la reușitele tale!>>”, a spus Gică Hagi la Digisport.

Alibec, contribuție decisivă în victoria Farului cu FCSB

Denis Alibec a fost fotbalistul meciului în partida câștigată de Farul Constanța în fața celor de la FCSB, scor 2-3, reușind să marcheze un gol și să facă faza la care Dawa a fost eliminat și care, practic a schimbart soarta meciului (mai multe detalii AICI).

„Alibec a fost fantastic, cel mai bun de pe teren, a făcut diferenţa. Când Alibec joacă bine şi noi jucăm bine, iar naţionala are nevoie de el. Revenind la meci, orice victorie cum a fost aceasta îţi dă linişte şi încredere”, a declarat Hagi, la finalul partidei cu FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!