Cristi Balaj îl ironizează pe Gigi Becali: "E post și trebuie să-l credem?!" Ce l-a deranjat

Gigi Becali Cristi Balaj Superliga Superliga Cristi Balaj
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Decembrie 2023, 22:08
Data actualizarii: Miercuri 06 Decembrie 2023, 22:07

FCSB - Oțelul Galați s-a încheiat 0-2, iar la finalul partidei, Florinel Coman a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat din meci.

În urma deciziei Comisiei de Disciplină, Florinel Coman va lipsi de la următorul meci al FCSB-ului din Cupa României, cu FCU Craiova, nu și de la cel din campionat, împotriva celor de la CFR Cluj.

Cristi Balaj îl ironizează pe Gigi Becali: "E post și trebuie să-l credem?!" Ce l-a deranjat

S-a iscat, în consecință, un conflict între conducerea roș-albastră și cea a ardelenilor, care ar fi acuzat că Florinel Coman ar fi încasat intenționat al doilea cartonaș galben.

  • E a doua oară când winger-ul FCSB-ului primește al doilea cartonaș galben în actuala stagiunie a Superligii României

Gigi Becali a vorbit după FCSB - Oțelul Galați și subliniase că Florinel Coman nu și-a dorit pe bună știință să încaseze al doilea cartonaș galben.

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, l-a ironizat pe latifundiarul din Pipera: "Nu pot să nu remarc că îl avem pe Gigi care ne-a explicat că nu a vrut să ia al doilea galben, şi, fiind post, trebuie să  îl credem", a spus oficialul din Gruia, potrivit OrangeSport.

Adrian Porumboiu: ”Ce mai aștepta? Să-i dea două palme?”

„FC FCSB vs. ACS SC Oțelul Galați - Eliminare Coman Florinel Teodor (FC FCSB) - În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1. din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru un meci și i se aplică o penalitate sportivă de 740 lei”, se arată pe site-ul LPF.

Adrian Porumboiu, fostul arbitru și patron de la FC Vaslui, a dat verdictul în privința fazei controversate din finalul partidei. Omul de afaceri este de părere că centralul Marcel Bîrsan trebuia să-i arate direct cartonașul roșu șeptarului de la FCSB.

”Cazul Florinel e foarte simplu și sunt cât se poate de obiectiv. Florinel e fotbalist foarte bun, cade în astfel de abateri puerile, îi scade din valoare. În primul rând, vinovat e el că a înjurat arbitrul, dar și arbitrul care nu înțeleg de ce nu i-a dat roșu direct. Ce mai așteaptă? Să-i dea și două palme? Practic e un gest total deplasat al lui Coman.

Primul galben cred că a fost pentru proteste, al doilea galben o caricatură care nu are ce căuta în fotbal, dacă vorbim de fair-play. Că te păzește să stai în etapa care nu prea te interesează, de Cupă, și să joci în meciul importat cu CFR. Metoda găsită nu e cea mai ortodoxă. S-au folosit de o chichiță, de o șmecherie, jenant”, a spus Porumboiu, la Fanatik.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!