FOTO FCSB - Oțelul Galați 0-2. Moldovenii dau lovitura cu liderul din Superligă

FCSB Otelul Galati Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Decembrie 2023, 22:26
Data actualizarii: Duminica 03 Decembrie 2023, 22:58

Urmărim și comentăm împreună meciul dintre FCSB și Oțelul Galați pe www.sport.ro și pe facebook.com/sport.ro.

FCSB - Oțelul Galați 0-2

Minutul 90+6: FINAL DE MECI!

Minutul 90+6: Florinel Coman vede al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Minutul 90: Partida de pe Arena Națională va fi prelungită cu șase minute.

Minutul 82: Ocazie pentru FCSB! Compagno trimite cu capul, dar nu-i dă emoții lui Cosmin Dur-Bozoancă.

Minutul 64: GOOOL Oțelul Galați! Cisotti duce scorul la 2-0 cu un șut din interiorul careului, pe jos, la colțul lung. Târnovanu s-a întins, dar nu a mai putut respinge.

Minutul 63: Ce ocazie pentru Oțelul! Cisotti trimite cu călcâiul către Maciel, dar acesta șutează puternic în plasa laterală.

Minutul 54: Ocazie mare pentru Oțelul Galați! Pop trage din interiorul careului, dar șutul este slab, iar Târnovanu reușește să rețină.

Minutul 46: S-a reluat jocul!

Minutul 45+4: PAUZĂ pe Arena Națională! Repriza se încheie cu un șut expediat de Florinel Coman de pe loc, pe direcția lui Dur-Bozoancă.

Minutul 43: Încă un corner pentru FCSB, al patrulea din această partidă! Radunovic centrează, mingea ajunge la Miculescu, dar mingea reluată de acesta cu capul este respinsă de Dur-Bozoancă. Scorul rămâne 1-0 pentru Oțelul Galați.

Minutul 30: Momente bune pentru Oțelul Galați! Alex Pop reușește să centreze mingea în careu înainte ca aceasta să iasă în afara terenului, dar Ngezana respinge de pe bara a doua și îndepărtează pericolul.

Minutul 21: Ocazie pentru FCSB! Florinel Coman execută o nouă lovitură liberă, trimite peste zid, iar Cosmin Dur-Bozoancă respinge cu mare dificultate în față și reține înainte ca mingea să ajungă la Ngezana. 

Minutul 16: FCSB s-a instalat în jumătatea adversă, dar până acum nu a reușit să amenințe serios poarta lui Cosmin Dur-Bozoancă. Prima ocazie a fost bifată de Florinel Coman, care a trimis peste poartă din lovitură liberă.

Minutul 7: GOOOL Oțelul Galați! Lixandru întârzie pasa pentru Ovidiu Popescu, mingea ajunge la Teles, iar acesta înscrie din poziție ideală. 1-0 pentru oaspeți, la prima ocazie periculoasă a partidei.

Minutul 1: Fluier de start pe Arena Națională! Fanii nu s-au înghesuit pentru a vedea ”pe viu” meciul care ar putea s-o ducă pe FCSB la opt puncte distanță față de următoarea clasată. Aproximativ 3.000 de suporteri sunt, până la această oră, în tribunele celui mai mare stadion al țării.

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic - Șut, Olaru, Ov. Popescu - Miculescu, Compagno, Coman
  • Rezerve: Vlad - Dawa, Haruț, Pandele, Toma, Ganea, Rotariu, Radaslavescu, Djokovic
  • Oțelul Galați: Dur Bozoancă - Zhelev, Yabre, Lovric, Miguel Gomes - Cisotti, Ariel Lopez, Teles - Maciel, Pop, Bodișteanu
  • Rezerve: Stoian - Fatai, Jardan, Tănasă, Dimitrov, Neagu, Cîrjan, Rus, Ghiocel

FCSB și Oțelul Galați se întâlnesc pentru a treia oară în acest sezon. În manșa tur din campionat, vicecampioana s-a impus la limită, scor 2-1, în timp ce în Cupa României, partida s-a încheiat la egalitate. 

Gălăţenii sunt neînvinşi în ediţia curentă pe teren advers, palmaresul acestora în deplasare cuprinzând două victorii şi şase rezultate de egalitate.

Dacă se va impune în meciul cu Oțelul Galați, FCSB se va distanța la 8 puncte față de CFR Cluj și Universitatea Craiova. 

De cealaltă parte, o victorie în dreptul gălățenilor i-ar apropia de zona de play-off.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!