Cornel Dinu, atac fără menajamente după înfrângerea lui Dinamo cu Gaz Metan: „O zdreanță de echipă!”

Cornel Dinu Dinamo Mircea Rednic Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 09:51
Data actualizarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 09:56

Înfrângerea suferită de Dinamo cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-1, a provocat multă supărare în rândul dinamoviștilor.

Fostul dinamovist Cornel Dinu i-a criticat dur pe „roș-albi”, susținând că Dinamo este „o zdreanță de echipă”.

„Învârtelile de cârpeli din ultimii ani, care au continuat până la venirea lui Mircea Rednic, nu pot decât să contureze imaginea unei zdrențe de echipă. Handicapul timpului în care s-au făcut numai prostii la Dinamo este foarte greu de recuperat.

Mircea Rednic a încercat să surprindă, a schimbat poziția unor jucători, a încercat să-l aducă pe Itu mai aproape de Ivanovski și a mai încercat niște schimbări de poziții între Torje și Sorescu. Dar se vede că, din punct de vedere tactic, de la mijloc în față coordonarea de joc n-a fost deloc antrenată și este ca și inexistentă. Când n-ai atac, n-ai mijloc, dar îl ai pe Deaconu adversar , bagi coada între picioare și pleci spășit acasă.

În aceste condiții, cel mai bun jucător al lui Dinamo a fost arbitrul Cojocaru, atât în apărare, unde n-a dat penalty în minutul 16, la sania pe care l-a luat Răuță pe Alceus, dar și în atac, unde a dat penalty, inexistent, în minutul 82 la un duel regulamentar între Yuri și Moldoveanu.

Apreciez foarte mult disponibilitatea lui Mircea Rednic de a prelua echipa în această situație îngrozitoare, cea mai grea din istoria lui Dinamo. Nu-i va fi ușor să schimbe randamentul echipei în doar câteva săptămâni și cu acești jucători

Execuțiile lui Ronaldo Deaconu sunt de excepție și rămân în istoria campionatului. Sigur că au și șansă, dar a contat și faptul că a tras la poartă nestingherit de marcajul inexistent al lui Răuță, Matei și Steliano Filip și l-a prins de fiecare dată avansat pe Eșanu la patru, cinci metri de linia porții”, a spus Cornel Dinu, potrivit fanatik.ro.

 

În urma înfrângerii cu Gaz Metan Mediaș, Dinamo a ajuns la cel de-al nouălea meci fără victorie în Liga 1. „Câinii” ocupă locul 15 în clasament, cu 7 puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!