CFR Cluj Andrea Mandorlini Robert Nita Superliga Andrea Mandorlini / Foto: Imago Images

Continuă haosul lui CFR Cluj: ”Jefte ăle de ce a plecat? De nebun?”

Tensiunile din vestiarul celor de la CFR Cluj continuă, după declarațiile date de tatăl lui Ciprian Deac (37 de ani).

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Noiembrie 2023, 16:40
Data actualizarii: Vineri 17 Noiembrie 2023, 16:40

Fotbalistul emblematic de la CFR Cluj și-a pierdut statutul de titular indiscutabil după accidentarea pe care a suferit-o, statut pe care l-a avut încă din 2017, de când s-a întors în Gruia de la Tobol Kostanay. Accidentat în startul sezonului, Deac a jucat doar 12 meciuri în acest sezon alături de CFR, iar în ultimele meciuri nu a fost folosit mai mult de 20 de minute. 

Situația a stârnit diverse discuții în acest sens, iar tatăl jucătorului a ținut să facă precizări pentru a-și apăra fiul, astfel încât să înlăture zvonurile conform cărora ar fi nemulțumit de faptul că nu este titular. 

Robert Niță: ”Jefte de ce a plecat?”

Robert Niță, fostul atacant de la Steaua și Rapid, a comentat situația în care se află antrenorul italian al lui CFR Cluj și a dat exemplul lui Jefte Betancor, care a ales să plece de la echipă chiar dacă mai avea contract.

Mandorlini i-a transmis atacantului spaniol că nu se va baza pe serviciile sale, după ce acesta a cerut să primească mai multe minute la CFR, astfel că cele două părți au decis încheierea colaborării.

“Dar în momentul când tu îl trimiți pe Deac și rămâne acolo din minutul 15 până din minutul 45. Îl pui să se încăleazcă și în pauză. Ieși de la vestiare și îi zici să continue încălzirea și tu îl bagi în minutul 80?

Nu, asta chiar e, eu am pățit. Vrea să te facă să pleci. Eu mai întreb ceva. Jefte pleacă și ăla tot timpul de nebun? Ăla de ce pleacă? Nu a plecat niciodată, nici nu știai că joacă. Pe la Farul, pe la Voluntari“, a spus Robert Niță, la Fanatik.ro.

”Instalat” în această vară la echipă, după ce Dan Petrescu a decis să plece, Mandorlini a prins deja 20 de meciuri pe banca fostei campioane a României, reușind să câștige zece dintre acestea. Șase s-au încheiat la egalitate, iar în patru dintre acestea CFR a fost învinsă.

Mandorlini a mai antrenat CFR Cluj și în perioada 2009-2010, când a reușit să câștige eventul cu echipa din Gruia.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!