Constantin Budescu Costel Lazar Petrolul Ploiesti Superliga

Constantin Budescu revine: ”A făcut deplasarea cu echipa”

La mai bine de o lună de la oficializarea transferului la Petrolul, Constantin Budescu (33 de ani) va debuta la echipa lui Nae Constantin.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 17:29
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 17:29

Costel Lazăr, președintele grupării ploieștene, a făcut anunțul. Mijlocașul a făcut deplasarea la Mediaș cu Petrolul și va fi la dispoziția antrenorului pentru meciul cu CFR Cluj de sâmbătă.

Constantin Budescu revine: ”A făcut deplasarea cu echipa”

Constantin Budescu a jucat ultimul meci pe 2 aprilie, pe vremea când evolua pentru FC Voluntari. Acesta a suferit o ruptură de tendon și a fost nevoit să stea departe de gazon în ultimele luni. Din câte se pare, acesta s-a recuperat mai repede, deoarece termenul revenirii era fixat pentru jumătatea lunii octombrie.

„Budescu e foarte bine, n-are probleme cu kilogramele, a făcut deplasarea cu echipa, așteptăm să 'redebuteze'. S-a ținut de program, a făcut o recuperare intensivă, acum este și el nerăbdător să joace. Sunt șanse să prindă minute. El este cel mai bun medic pentru el, știe exact când, cât și dacă va putea să joace”, a spus Lazăr, la GSP.ro.

Constantin Budescu a mai jucat pentru Petrolul în perioada 2004-2011, însă acum va avea ocazia de a evolua în premieră cu ploieștenii în Liga 1.

22 de meciuri, trei goluri și două pase decisive a strâns Budescu în sezonul trecut, la FCSB și FC Voluntari

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies