Constantin Budescu Gabi Tamas Petrolul Ploiesti Liga 1

Constantin Budescu a fost prezentat la Petrolul și a anunțat când revine pe teren: "Vreau să-l prind pe Tamaș!"

Constantin Budescu a semnat cu Petrolul un contract valabil două sezoane, revenind astfel la formația ploieșteană după o pauză de 11 ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 18:11
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 18:11

Budescu a fost prezentat oficial într-o conferință de presă organizată astăzi, iar mijlocașul a oferit detalii despre accidentarea sa, care îl ține departe de gazon de la începutul lunii aprilie.

Când revine Constantin Budescu pe teren

Pe 2 aprilie, la meciul FC Voluntari - Farul 1-0, Budescu a suferit o ruptură de tendon, iar mijlocașul preconizează că va putea reveni pe teren la finalul lunii septembrie, cel mai târziu.

Mijlocașul a recunoscut că este motivat și de prezența lui Gabi Tamaș în lotul Petrolului, care continuă să evolueze la cel mai înalt nivel și la aproape 39 de ani.

"Aș vrea să îl prind pe Tamaș. La vârsta lui, se mișcă foarte bine și sunt invidios pe el. E din ce în ce mai bun. A contat și că Tamaș este aici și ne ajută foarte mult, dar eu am spus că voi reveni înainte să ajungă el aici. Acum, e cu atât mai bine. Dacă am putea să jucăm împreună cât mai mult timp ar fi foarte bine.

Tot timpul am zis că o să revin, acum vom vedea când. Deocamdată, am doar patru luni, iar această accidentare durează mai mult, din păcate. Cred că pe la finalul lunii septembrie, cel târziu. Eu mi-am propus mai devreme, dar n-aș vrea să risc ceva", a spus Constantin Budescu.

Constantin Budescu a mai jucat pentru Petrolul în perioada 2004-2011, însă acum va avea ocazia de a evolua în premieră cu ploieștenii în Liga 1.

  • 22 de meciuri, trei goluri și două pase decisive a strâns Budescu în sezonul trecut, la FCSB și FC Voluntari
Modifică setările cookies