Negoita a vorbit de FALIMENTUL LUI DINAMO! I-a propus clubul lui Borcea! Ce raspuns a primit! AICI: cele mai tari declaratii pe care le-a dat
Live Blog
CU SAU FARA NEGOITA LA DINAMO?

Negoita a vorbit de FALIMENTUL LUI DINAMO! I-a propus clubul lui Borcea! Ce raspuns a primit! AICI: cele mai tari declaratii pe care le-a dat

Autor: Sport.ro
Marti 29 Octombrie 2019, 12:37

Negoita a vorbit despre situatia lui Dinamo dupa ce negocierile cu Claudiu Florica au picat! Negoita cere numai un leu pentru a vinde clubul!

14:08 29 Oct Ce raspuns a dat Negoita atunci cand a fost intrebat de falimentul clubului:

14:01 29 Oct Negoita: "Am vorbit o singura data cu Borcea, mi-a spus ca din cauza stadionului nu vrea sa revina!"
13:59 29 Oct Cum arata cifrele lui Dinamo in acest an si prognoza pe primele 6 luni din 2020. In cazul in care Negoita nu gaseste rapid cumparator rapid, clubul va ajunge la pierderi uriase!


13:58 29 Oct Negoita: "Am lasat vorba la hotel sa fie facuta plangere pentru incidentele provocate de suporteri. Eu stiu ca s-a facut!"
13:54 29 Oct Negoita: "Nu am primit niciodata niciun semn de la Rednic. Cand e vorba de beneficii, toti vor clubul. Cand e vorba sa ajute clubul, nu mai sunt. Acum e momentul, cred ca un leu nu e mult. Poate ca e mai tentant acum, cand il dau cu un leu, decat atunci cand i-am facut oferta publica, pentru 3 milioane. Dinamo e un club cu suporteri, de interes national. Eu am fost fair intotdeauna. N-am promis niciodata mai mult decat am putut. Incepand de azi, nu mai pot, nu mai vreau. Intr-o luna, o sa apara persoane interesate, asa cred."
13:51 29 Oct Negoita: "O parte din baza de la Saftica si autocarul echipei nu mai sunt ale societatii Dinamo, e adevarat. Nu este afectata partea sportiva a bazei, sub nicio forma. A fost o parte a procesului de insolventa, sunt livezi de pruni si alti pomi."
13:45 29 Oct Negoita: "Luna august se va plati pana vineri, va promit eu! Daca nu se gasesc solutii pentru continuare, e foarte grav. Suntem suporteri doar de comentat, de dat cu parerea, de injurat. Cu totul altceva decat inseamna sa fii suporter. Am toata deschiderea. Nu vad de unde vine drama!"
13:44 29 Oct Negoita: "Stiti ca majoritatea cluburilor se autofinanteaza? De ce credeti ca exista numai varianta buricul pamantului, suntem si antrenori, si presedinti, tot! Cluburile de fotbal sunt pentru suporteri! Daca in loc sa fumeze doua pachete de tigari ar da 20 sau 50 de lei pe luna pentru Dinamo, ar salva clubul. Negoita nu mai vrea treaba asta, sa fie tot timpul de vina. Mereu sunt eu de vina. De unde mentalitatea asta? Nu mai vin pe stadion de doi ani de zile. Sunt injurat. Care-i problema? Fotbalul e pentru suporteri. Cine sa tina in viata clubul Dinamo? Stelistii, rapidistii? Nu, clubul e al dinamovistilor! Am facut ce-am putut. Acum e momentul, se vor gasi solutii!"
13:31 29 Oct Negoita: "Dinamo e singurul club de traditie care n-a intrat in faliment. Dinamo avea aceeasi soarta cu altii daca nu era un baiat de treaba care s-o salveze. De ce sa-mi reprosez eu ceva? Eu am salvat clubul asta. Imi reprosez ca m-am bagat in seama. Daca asta e o vina, mi-o asum!"
13:29 29 Oct Negoita despre faliment: "Daca nu vine cineva intr-o luna, situatia devine periculoasa. Cineva trebuie sa-si asume diferenta dintre venituri si cheltuieli. Nu se gaseste nimeni... ce pot eu sa fac? Nu am o obligatie pe viata. Am facut ce am considerat, ce am putut, chiar daca lumea e nemultumita de mine. Atat pot! Nu am o problema. Restul depinde numai de suflarea dinamovista. Le dau o masina cu cheia in contact. Le dau masina. Nu e perfecta, dar asta e masina!"
13:27 29 Oct Negoita: "Nu ma gandesc la scenariul negru. Insolventa e o procedura incheiata, trecuta pe la judecator, s-au respectat toate fazele si etapele. Daca va fi ceva impotriva lui Dinamo, va fi o suma de plata pe care eu mi-o asum!"
13:24 29 Oct Negoita: "Nu m-am dezis niciodata de Dinamo, dar de azi nu mai e responsabilitatea mea! Nu mai e problema mea. Clubul Dinamo e stabil financiar. A avea niste datorii - la jumatate fata de valoarea patrimoniului - nu inseamna ca avem un club instabil. Mesajul meu pentru jucatori e sa-si faca datoria de profesionisti. Unii au o luna, altii o luna si jumatate de restanta. Sunt convins ca se va gasi o solutie. Ei trebuie sa-si faca treaba. Cu cat si-o fac mai bine, cu atat interesul pentru ei creste."
13:17 29 Oct Negoita: "Scadente sunt doar datoriile care reprezinta o treime din 1,8 milioane. Sunt foarte multi care vorbesc. Avem legende dinamoviste, care vin din fotbal si care au bani. Au toata sustinerea mea sa preia clubul. Sunt oameni cu multi bani care sunt dinamovisti. Daca nu se gaseste nimeni care sa ia clubul... Putem pune toate documentele pe masa, nu mai vreau speculatii doar de dragul de a da niste bombe de presa. Strica! In fotbal se merge foarte mult pe surse, pe inventii, pe minciuni! Daca nimeni nu vine sa ia clubul, e foarte grav. Se primeste ce se merita! Nu vreau sa ma gandesc la faliment. Daca nu se gaseste cumparator cu un leu, renunt si la leul asta!"
13:14 29 Oct Negoita: "Suntem cu actele de licentiere la zi, toata lumea poate veni sa ne verifice. Eu cer un leu pentru club, dar cer 500 000 de euro in societate."
13:13 29 Oct Negoita: "Am plecat de la 5 milioane, apoi am ajuns la 3, la doua, la unul. Tot ce discutam, aparea in presa. Conditia era sa vina cu proiectul. Cand s-a ajuns la un leu a disparut in ceata! Asta in conditiile in care spunea ca a verificat actele si ca sunt OK."
13:12 29 Oct Negoita: "Fiind continuatoarea societatii vechi, prin statut reiese foarte clar ca Dinamo din Liga 1 are drept de folosita pentru marca. Scrie in statut acest lucru, sa fie foarte clar. Restul sunt povesti de presa"
13:11 29 Oct

Negoita: "Se vand toate facilitatile, parcul auto, valoarea reala e de peste 3 milioane. Lotul de jucatori are o alta valoare, e o alta discutie"

13:10 29 Oct

Negoita: "Datoriile lui Dinamo sunt de 1,8 milioane de euro. Doar o parte dintre ele sunt scadente! Sa fie foarte clar! Sunt dezamagit ca unii tot spun neadevaruri, aberatii, chiar. Nu e in regula! Datoriile sunt 1,8 milioane. Sunt deschis ca oricine sa aiba acces la cifre pentru o buna informare"

13:08 29 Oct

Negoita: "Am vrut ca cei care vin sa investeasca bani in club, in societate, in performante. Decizia mea a fost ca pachetul de 51% din actiuni sa-l vand pe un leu. Cei care vin sunt obligati sa aduca 500 000 de euro in societate pentru a aduce la zi datoriile scadente: salarii si furnizori. Asta e conditia mea. Nu se pune problema sa dau clubul cuiva care nu are macar cei 500 000! Aceasta e decizia mea, este destul de flexibila, sunt cooperant, in ideea de a gasi pe cineva care sa duca mai departe soarta acestui club!"

13:06 29 Oct

Negoita despre negocierile cu Florica: "Am negociat cu domnul Florica, am fost de acord cu toate propunerile. S-a plecat de undeva de sus si s-a mers spre zero, am vrut binele lui Dinamo. Mi-am dat seama ca au fost doar povesti si dorinta de publicitate. Dupa ce mi-am dat seama ca este o gogoasa umflata, mi-am luat gandul de la o intelegere"

13:01 29 Oct SCRISOAREA DESCHISA TRANSMISA DE IONUT NEGOITA CHIAR INAINTEA CONFERINTEI DE PRESA:


12:58 29 Oct

Finantatorul celor de la Dinamo, Ionut Negoita, va tine dupa mult timp o conferinta de presa in care va vorbi despre situatia clubului din Stefan cel Mare. Alaturi de el vor fi si managerul general, Florin Prunea si team managerul Ionel Danciulescu.

Conferinta de presa va fi in live text pe www.sport.ro!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies