CONDITIA pentru un super-transfer: "Patronul il doreste, dar este un transfer problema!" De ce depind venirile lui Sanmartean si Wesley:

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 August 2013, 23:00

	CONDITIA pentru un super-transfer: "Patronul il doreste, dar este un transfer problema!" De ce depind venirile lui Sanmartean si Wesley:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Steaua s-a calificat in grupele Ligii Campionilor si cauta intariri pentru a putea sa incerce o calificare istorica in primavara Champions League, obiectivul pe care si l-a impus Laurentiu Reghecampf.

Primul pe lista Stelei la atacanti este Wesley. Atacantul brazilian este dorit de campioana Romaniei de 2 ani. Laurentiu Reghecampf nu este insa convins ca Steaua ar trebui sa-l aduca pe fostul golgheter din Liga 1.

"Managerul nu a discutat cu mine despre acest lucru. Nu stiu daca s-a discutat astazi cu el despre o venire la Steaua pentru ca eu am fost acasa. Probabil o sa am si eu o discutie cu jucatorul. Nu puteam sa vorbim inainte de returul cu Legia.

Eu am vorbit si cu patronul echipei in urma cu cateva zile despre Wesley. Patronul si-l doreste, am vorbim mai multe aspecte despre ce urmeaza sa facem la echipa, unde ar urma sa joace Wesley in echipa. Daca il aducem pe Wesley, nu e un jucator pe care sa-l tii pe banca, sa-l folosesti doar in Cupa Romaniei. Eu imi doresc enorm de mult sa avem o atmosfera buna la echipa, trebuie sa fim foarte atenti. Trebuie sa vorbesc cu el sa vedem care e stadiul lui in acest moment, el a plecat de un an si jumatate din Romaniei.

Noi ii avem pe Stanciu si Iancu pe acea pozitie, el nu poate sa joace ca atacant impins. De aceea trebuie sa vorbesc si cu jucatorul.

Sanmartean e si el un jucator foarte bun, insa e aceeasi situatie. Nu poti sa aduci jucatori de o asemenea valoare si sa-i tii pe banca. Sunt transferuri problema, trebuie sa gandim foarte bine. Noi putem sa aducem orice jucator din Romania, dar trebuie sa vedem de cine avem nevoie. Trebuie sa analizam clar unde ne poate ajuta acel jucator, daca e mai bun decat ce avem si apoi sa decidem" a spus Laurentiu Reghecampf la Digi Sport.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT