NEXT LEVEL la Steaua! Reghe a schimbat obiectivul dupa calificarea in grupe: "Vrem sa ajungem in primavara Champions League!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 August 2013, 18:27

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

In doar 14 luni la Steaua, Laurentiu Reghecampf a transformat Steaua si a reusit sa o readuca in cea mai importanta competitie la nivel de club din lume! Reghe spune ca evolutia Stelei este fireasca si se astepta la ea in momentul in care a semnat in iunie 2012 cu Steaua.

"Normal ca ma asteptam. In momentul in care am semnat contractul am pus foarte multe clauze, pentru campionat, pentru Champions League. Stiam ca e un grup foarte bun de jucatori insa nu fusese exploatata la maxim valoarea lor. Am reusit sa ridicam foarte mult stacheta, am vandut 2 jucatori pe bani foarte multi. Si vor mai fi cu siguranta si alti jucatori. Dar asta pentru ca au valoare, au facut ce le-am cerut noi.

Am reusit sa demonstram criticilor ce putem. Am castigat campionatul, s-a spus ca acesta a fost foarte slab si n-am avut insa adversar. Am ajuns in primavara europeana, am eliminat Ajax si am batut Chelsea si am dovedit ca avem valoare.

Ne dorim sa castigam multe meciuri in grupele Champions League, sa depasim performanta celor de la Cfr Cluj. Desigur, ei au avut mare ghinion pentru ca poti trece de grupe si cu mai putine puncte decat au facut ei.

Vrem sa trecem de grupe, Urmatorul obiectiv este primavara Champions League. Noi nu puteam sa vorbim sa facem pasi peste primul pas. Ne-am indeplinit primele obiective - Supercupa Romaniei si calificarea in grupe. Acum, principalul obiectiv este castigarea campionatului. Este mai la indemna decat sa trecem de grupe" a spus antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, la Digi Sport.

"Eu le doresc sa ne depaseasca, nu e nicio problema. Eu nu sunt ca altii, sa spun ca nu ne depaseste nimeni, intotdeauna in viata cineva te depaseste. Eu zic ca se vor califica in primavara europeana si ar putea chiar si in Champions. Noi nu ne-am calificat in Champions League, dar in alte grupe cu 7 puncte au mers in Champions League. Conteaza mult si componenta grupei" spune Iuliu Muresan

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT