Steaua poate reusi un SUPER transfer! VISUL lui Becali e la un pas de Liga Campionilor! Solutia geniala pentru atacul Stelei:

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 August 2013, 17:18

	Steaua poate reusi un SUPER transfer! VISUL lui Becali e la un pas de Liga Campionilor! Solutia geniala pentru atacul Stelei:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Steaua a ramas doar intr-un singur atacant de careu pentru meciul retur cu Legia. Chiar si asa, doar cu Piovaccari in teren, ca unic varf veritabil, Steaua a reusit calificarea.

In mod normal, chiar daca isi va reveni si Nikolic, accidentat acum, pentru grupele Ligii e nevoie de mult mai mult.

Wesley, acum liber de contract, poate fi varianta pentru atacul de Liga al Stelei. Si asta pentru ca a profitat de o lege prin care a obtinut la FIFA dreptul de a pleca de la arabi.

Intre timp, daca va fi transferat de Steaua, clubul trebuie sa dea si niste bani in schimbul sau, suma care va fi stabilita de FIFA.

"Wesley are o situatie foarte incurcata. El vrea sa vina la Steaua, dar Steaua risca sa plateasca mai mult decat face. Fotbalistic mai poate, macar un an doi", a spus impresarul Becali, la Dolce.

Wesley are 32 de ani in prezent. Gigi Becali l-a dorit in trecut, mai ales cand juca la Vaslui, insa sumele de transfer si salariul sau erau prea mari in acel moment, asa ca mutarea nu s-a mai facut.

România - Franța, 0-0. Echipa lui Rădoi câştigă grupa şi merge în semifinalele EURO U21
BRAT