Pregateste echipa de Liga: "Avem 10-11 jucatori pe lista!" Reghe asteapta aprobarea pentru transferuri importante! Prima mutare care a PICAT:

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 August 2013, 18:53

	Pregateste echipa de Liga: "Avem 10-11 jucatori pe lista!" Reghe asteapta aprobarea pentru transferuri importante! Prima mutare care a PICAT:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Laurentiu Reghecampf a vorbit despre ce transferuri mai pregateste Steaua dupa calificarea in grupele Ligii. Antrenorul Stelei a dezvaluit ca pista Laurentiu Iorga nu mai e de actualitate.

"Ne dorim sa aducem 5-6 jucatori sa intarim echipa, nu e vorba ca suntem nemultumiti de actualii jucatori cu care am realizat pana acum aceste performante. Avem nevoie insa de noi jucatori avand atatea competitii. Avem o lista de 10-11 jucatori, mai sunt altii care nu au fost mentionati, pe care ii dorim. Unii sunt sub contract. O sa negociem si daca ii putem sa ii luam, vor ajunge la Steaua. Daca nu, nu.

Nu am avea ce sa reprosam jucatorilor din actualul lot insa exista mereu lucruri de imbunatatit. E clar ca avem nevoie de un lot foarte puternic pentru a ne lupta pe toata planurile cu meciuri din 3 in 3 zile. Sunt jucatori pe care ii urmarim de 1 an de zile.

Chima imi place foarte mult, joaca in stanga, ramane sa vedem daca il aducem. Iorga a jucat in ultima vreme foarte slab si e greu de crezut ca poate pune probleme celor care sunt acum la Steaua. Nu aducem jucatori doar de dragul de a-i aduce, cand luam pe cineva, trebuie sa puna probleme titularilor sau chiar sa intre

Imi place foarte mult dar trebuie aprobarea patronului pentru ca e un jucator care costa foarte mult.

Celeban impresioneaza pentru ca marcheaza goluri insa nici nu se compara cu Chiriches la faza de constructie. Varela este mai masiv, e puternic si e mai apropiat ca stil de Chiriches

Vit Benes este un jucator foarte puternic si foarte bun, il stiu de 2 ani. Insa si in cazul lui avem nevoie de aprobarea patronului pentru ca si el costa bani. In momentul de fata insa Gardos e favoritul pentru ca merita, a dat dovada de caracter si a facut un meci foarte bun aseara" a spus Laurentiu Reghecampf la Digi Sport.

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies