FCSB FCSB - Dunajska Streda Gigi Becali Transferuri FCSB Superliga

EXCLUSIV Condiția impusă de Gigi Becali cu privire la transferuri: „Doar așa mai aducem ceva” Ce a transmis patronul FCSB-ului

FCSB - Dunajska Streda este joi, 20:30, în direct pe PRO TV și LIVE VIDEO pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 08:30
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 08:47

FCSB este mai calmă în returul cu DAC, având în vedere faptul că "roș-albaștrii" s-au impus cu 1-0 pe teren advers. Elevii lui Dică vor da totul pentru o calificare în playoff-ul Conference League, iar anul acesta speră să își facă apariția și în grupele competiției.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, a vorbit în exclusivitate despre condițiile pe care le-a impus cu privire la realizarea transferurilor la formația dirijată de Nicolae Dică.

Becali: „Nu mai contează decât calificare în UEFA, bani!”

„Depinde, pentru că noi oricum nu mai putem să-i punem pe listă, că nu mai contează decât calificare în UEFA, bani. Deci până joi ce rost are să mai discutăm? Ne calificăm, mai aducem câte ceva... Dacă după aia ne calificăm mai departe, în grupe, atunci iar mai aducem câte ceva.”, au fost cuvintele lui Gigi Becali pentru www.sport.ro.

FCSB - Dunajska Streda (1-0)

Partida retur de pe Arena Națională este joi, 20:30, în direct pe PRO TV și LIVE VIDEO pe www.sport.ro. FCSB pleacă cu prima șansă în urma unui rezultat pozitiv pe MOL Arena, în Slovacia (1-0).

FCSB, în această perioadă de mercato

Gigi Becali i-a primit în această vară pe Eduard Rădăslăvescu, Radu Boboc, Marco Dulca, David Miculescu, Bogdan Rusu, Joonas Tamm, Joyskim Dawa și pe Rachid Bouhenna. 

Gigi Becali, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena

Modifică setările cookies