Noi probleme pentru GB! Patronul FCSB a fost înștiințat că nu mai poate folosi marca „Becali”: „M-am judecat și cu Giovanni!”

Gigi Becali FCSB marca Becali Stiri Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 August 2022, 21:20
Data actualizarii: Luni 08 August 2022, 21:27

Gigi Becali (64 de ani) nu mai are voie să folosească marca ce îi poartă numele.

După ce a rămas fără marca Steaua, Gigi Becali a fost înștiințat că nu  mai poate folosi nici marca „Becali”. Cu alte cuvinte, patronul FCSB-ului nu-și mai poate numi afacerile după propriul nume.

Disputa pe numele Becali a apărut în iunie 2022, când latifundiarul din Pipera a inaugurat în stațiunea Venus un hotel ce îi poartă numele: „Becali Hotel Venus”.

Un român stabilit în Germania spune că marca „Becali” îi aparține și că are drept de folosire asupra ei inclusiv în România.

„Sunt oameni nebuni. Cum poate susține așa ceva? Eu am brandul înregistrat la Registrul Comerțului în România. Puteți și să verificați. Eu dețin brandul Becali în România. E chiar numele meu, așa că este o marcă notorie. Nu e o problemă.

Nu știu ce vrea de fapt acest om. Aa, poate dacă mă duceam în Germania și încercam să folosec acest brand, poate că nu aveam voie. Deși nu cred, pentru că eu folosesc numele meu. În plus, Becali nici nu este un nume comun”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali, convins că va câștiga procesul pentru marca „Becali”

Patronul FCSB a dezvăluit că nu are emoții în privința mărcii „Becali”, deoarece a mai câștigat un proces pe aceeași temă cu vărul său Ioan Becali, în perioada în care erau certați.

”Eu am mai avut un proces fix pe aceeași temă, cu Giovanni Becali, pe care l-am câștigat. El m-a dat în judecată atunci că nu pot folosi marca Becali, după ce el și-a făcut firma Becali Sport. Și m-a dat în judecată. Dar, eu am câștigat.

Bine, era în perioada aceea în care am fost certați. Am și hotărâre judecătorească prin care mi se certifică faptul că pot folosi marca Becali.

Este o chestiune pe care o vor rezolva avocații”, a mai spus Gigi Becali. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!