Mirel Radoi Ilie Dumitrescu Universitatea Craiova Superliga

Pică înțelegerea dintre Mirel Rădoi și Universitatea Craiova!? Critici dure la adresa conducerii din Bănie

SPORT.RO a aflat că Laszlo Balint a ajuns la un acord cu șefii Univeristatea Craiova în privința rezilierii contractului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 August 2022, 22:26
Data actualizarii: Luni 08 August 2022, 22:38

Mirel Rădoi (41 de ani) s-a înțeles deja cu gruparea din Bănie, urmând ca în momentul în care vor fi puse la punct și ultimele detalii ale înțelegerii să semneze contractul.

Chiar și în aceste condiții, Ilie Dumitrescu este sceptic în privința venirii lui Rădoi la Craiova și spune că fostul selecționer nu are niciun motiv pentru care să semneze cu oltenii.

„Eu nu cred că va semna Mirel Rădoi. El a fost primul pe listă în vară. De ce nu a semnat atunci? Nu are niciun fel de presiune acum. Atunci mi-a plăcut discursul lui Rădoi. A spus că nu are nicio scuză dacă nu califică echipa națională. Nu cred că va avea același discurs și cu Zorya”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea Fotbal Club.

Dumitrescu, atac la adresa conducerii Universității Craiova

Ilie Dumitrescu este de părere că oficialii clubului din Bănie ar trebui să înceteze să arunce vina asupra antrenorilor și că ar trebui să-și îndrepte mai mult atenția către jucători.

„Eu constat că nu există rețetă, nu există tratament, nu există niciun antrenor bun la Craiova. Au fost Pițurcă, Ouzounidis, care a jucat grupe de Champions League, Bergodi.

Toți antrenorii sunt slabi și jucătorii sunt cei mai buni din lume, dar nu sunt rezultate că e antrenorul slab. Deci problema e antrenorul. Vă spun eu că e foarte complicat dacă sacrifici tot timpul antrenorul.

Mai bine să investească în lideri. Nu a existat niciun antrenor care să se impună la echipa asta. Toți sunt slabi? Hai să ne gândim ce lot a avut Pițurcă atunci, erau Ivan, Bancu, Mateiu.

Deci toți antrenorii sunt de vină, iar jucătorii sunt extraordinari. Niciun antrenor nu e bun, toți fac antrenamente grele, nu sunt buni, nu fac tactică. A fost Reghecampf, antrenor cu performanțe, care a eliminat-o pe Ajax și nu a pierdut cu Chelsea. Nu e antrenor nici băiatul ăsta? Pițurcă, nu mai spun, cu atâta experiență.

Ouzounidis a antrenat și le spunea 'bă, să nu jucați cumva, să nu faceți diferența'!”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Modifică setările cookies