FC Botosani - Farul Constanta FC Botosani Gheorghe Hagi Mihai Teja Superliga Superliga

FC Botoșani - Farul Constanța 1-1 | Mihai Teja, categoric după remiza de acasă: „A fost un meci spectaculos”

FC Botoșani și Farul Constanța s-au duelat în etapa a patra din Superliga, 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 August 2022, 23:22
Data actualizarii: Luni 08 August 2022, 23:21

Trupa lui Hagi a atacat tot meciul și a încercat să întoarcă scorul, după ce Botoșani a deblocat tabela rapid, însă echipa de la nivelul mării a trebuit să se mulțumească cu un simplu rezultat de egalitate.

Mihai Teja, antrenorul gazdelor, a vorbit după meci și a evidențiat fazele bune pe care elevii lui Hagi le-au creat la poarta lor, precum și despre faza bizară din careu când Dragu a comis un henț.

  • Mihai Teja, după înfrângerea cu FCSB: ”Meritam mai mult!”

Teja: „El de fapt nu e fundaș”

„Eu cred că a fost un meci echilibrat, în prima repriză au fost ocazii și de o parte și de cealaltă. Dacă dădeam și al doilea gol, la 2-0 era mai greu pentru ei.

Ne-au dominat la fazele fixe, ne-au împins mai mult acolo. Prima repriză a fost bună, a fost un meci spectaculos.

Chiar dacă suntem la început de drum, au trecut abia patru etape, noi am schimbat mulți jucători, nu s-au omogenizat încă toți, s-au făcut greșeli. Dar, vreau să-i felicit pe băieți, a fost un meci cu ritm.

Și noi am avut ocazii și ei au avut. Le mulțumesc și suporterilor care au veni într-un număr mare. Fotbalul cu suporteri este cel mai frumos și de aceea ne-am apucat de fotbal, să avem o asemenea atmosferă.

Mai mult curaj, mai multă personalitate (n.r. ne trebuie). Eu cred că vom forma o echipă bună aici la Botoșani. Nu avem nicio înfrângere, acumulăm puncte, chiar dacă ne doream să câștigăm.

Da, el, de fapt, nu e un fundaș (n.r. despre hențul comis de Dragu). Sigur, l-am pus în marcaj fiindcă știam că vin cu cinci oameni. El mai mult nu trebuie să dea cu capul, trebuie să îl blocheze cu capul. Cred că ceilalți jucători trebuia să acționeze. Oricine poate greși, noi suntem o echipă.

Trebuie să revenim repede, avem meciuri frumoase și bune în față, pentru că duminică jucăm la campioana CFR. Mergem să ne batem de la egal cu egal. ”, au fost cuvintele lui Mihai Teja, după remiza cu Farul Constanța.

FC Botoșani - Farul Constanța 1-1

Cele două echipe ar fi putut urca pe prima poziție în cazul în care ar fi câștigat, însă rezultatul final a fost de egalitate. Mihai Alexandru Roman a deblocat tabela rapid, în minutul 5, chiar dacă Farul începuse în forță. 

Constănțenii au continuat la fel, iar golul egalizator a venit la finalul primei părți, în minutul 40. Vlad Morar a restabilit egalitatea și a închis tabela. Meciul s-a terminat 1-1, iar ambele echipe și-au strâns mâna la final.

Modifică setările cookies