FCSB cs hunedoara Cupa Romaniei Cupa Romaniei

Suporterii din Hunedoara, privați de a o vedea pe FCSB! Decizia clubului din Transilvania 

CS Hunedoara și FCSB se vor întâlni în șaisprezecimile Cupei României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Septembrie 2021, 17:35
Data actualizarii: Luni 20 Septembrie 2021, 17:52

FCSB se va deplasara la Hunedoara, pe stadionul „Michael Klein” pentru a disputa meciul din șaisprezecimile Cupei României, miercuri, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Însă, conducerea clubului CS Hunedoara și-a informat fanii, cu ajutorul unui comunicat oficial, că nu se vor mai vinde bilete pentru partidă cu roș-albaștrii. Astfel, din cauza numărului ridicat al infectărilor cu COVID-19, la meciul contra echipei pregătite de Edi Iordănescu vor participa doar 6.000 de persoane, jumătate din capacitatea stadionului, după cum informează departamentul de comunicare al hunedorenilor. 

„Clubul Sportiv Hunedoara a decis astăzi oprirea vânzărilor de bilete la meciul dintre CS Hunedoara şi FCSB din 16-imile Cupei României, meci ce va avea loc miercuri, 22 septembrie, cu începere de la ora 21.00, pe Stadionul „Michael Klein”. 

Decizia este cauzată de creşterea incidenţei cazurilor de Covid-19 la nivelul municipiului Hunedoara, indicator situat, luni, 20 septembrie, la 2,26 la 1.000 de locuitori.

Până astăzi (luni 20.09.2021) la ora 14.00 s-au vândut aproximativ 6.000 de bilete la meciul amintit. Persoanele care au reuşit să achiziţioneze bilete vor avea acces în stadion.

Conform reglementărilor legale în vigoare, în localităţile în care incidenţa cazurilor de Covid 19 se situează între 2 şi 3 la 1000 de locuitori (situaţie în care, din păcate, se află şi municipiul Hunedoara), evenimentele sportive în aer liber se pot desfăşura cu ocuparea a cel mult 50 la sută din capacitate.

Decizia a fost luată pentru a se asigura respectarea legii şi pentru a se evita situaţiile în care persoanele care au cumpărat bilete la meci să nu mai poată intra pe stadion din cauza schimbării condiţiilor generale de organizare-derulare a evenimentului.

Regretăm sincer această situaţie, însă nu este vina noastră că numărul de cazuri COVID-19 este, din nefericire, din nou în creştere. Nu am dorit să avem persoane care să vină la stadion cu biletul în mână, dar să fie oprite la poartă. Şi noi ne-am fi dorit să avem un stadion ocupat măcar la 75 la sută din capacitate, însă responsabilitatea trebuie să primeze”, este comunicat oficial emis de CS Hunedoara. 

CS Hunedoara se află în Liga 3, iar după primele patru jocuri din Seria 9, aceștia se află pe primul loc, având punctaj maximum, 12. 

Modifică setările cookies